Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

A közösségi média hatásai a weboldalakra

Egy 2010-ben közzétett médiakutatás szerint az üzleti világ számára mainstream eszközzé, azaz vezérfonallá vált a közösségi média, ami lassan egyre több feladatot vesz át a klasszikus médiakampányoktól.

 

Mindent beszippant

A közösségi média vezérfonala

Fotók, videók, szövegek, és ami a lényeg, azonnali visszacsatolási módok vonják a közönséget a monitorok elé, hogy személyesen is részesei legyenek egy-egy reklámnak, befolyásolva annak arculatváltozását.

Egy üzleti vállalkozásnak mindig törekednie kell a megújulásra, és ezzel párhuzamosan az ismertség növelésére. Ez utóbbiban a social media, magyarul a közösségi média kampány lehet a segítségére minden terméket kínáló vagy szolgáltatást nyújtó vállalkozás számára, mely a közösség erejével teszi mindenki számára láthatóvá weboldalát, termékét vagy szolgáltatását. A közösségi média komoly hatással lehet egy vállalkozás weboldalára, és a megfelelő szakemberhez fordulva teljes mértékben pozitív irányba változhat a vállalkozás forgalma.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bizalommal

Ne féljen segítséget kérni, ha úgy érzi, honlapja nem elég keresett. Forduljon profi marketing szakemberekhez, akik tudják, mit kell tenni vállalkozásának beindításához, megismertetéséhez, esetleg fejlesztéséhez.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.