Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat

Milyen funkciókat tartalmaz a ReelWeb admin felülete?

A weboldalak karbantartására két bevált módszer létezik. Az egyik az, hogy a csapatunk végzi el a szükséges havi karbantartásokat, a másik lehetőség pedig az, hogy a megrendelő tartja kézben a frissítéseket a weboldal funkcióihoz igazított egyedi adminisztrációs felület segítségével.

2017-12-07
Milyen funkciókat tartalmaz a ReelWeb admin felülete?

Mikor éri meg az admin felület?

Gyakran változó weboldalak esetén biztosan megtérül az egyedi admin felület készítése, hiszen segítségével idő spórolható meg, és bármikor tetszőlegesen módosítható a weboldal tartalma. Használatához nem kell különösebb informatikai tudás, egyszerű űrlapok kitöltésével és egy online szövegszerkesztő használatával alakíthatóak a weboldalra feltöltött tartalmak. A tulajdonosnak nem kell várnia senkire, maga tudja ütemezni és szerkeszteni a weboldalra kikerülő tartalmakat.

Milyen funkciók lehetnek egy admin felületben?

Weboldalaink többségéhez hasonló adminisztrációs felület készül, hiszen a legtöbb weboldal, illetve webáruház főbb funkciói megegyeznek. Mindegyikben vannak menüpontok, képek, linkek, illetve termékkategóriák, termékek stb. Az alábbiakban összefoglaltuk a leggyakoribb admin funkciókat:

 • Főmenüpontok és almenüpontok létrehozása, szerkesztése, törlése.
 • Komplett termékkezelő modul, amely lehetőséget biztosít termékcsoportok kialakítására. Az egyes csoportokhoz termékek rendelhetőek termékleírással, képgalériával. Igény szerint kapcsolódó, illetve kiemelt termékek beállítására is lehetőség nyílik.
 • Komplett hírkezelő modul, amely tartalmazza a hírek felvitelét, szerkesztését, törlését. Lehetőséget biztosít a hírek sorrendjének beállítására, illetve inaktívvá tételére. Minden hírhez kulcsszavak rendelhetőek, amelyekből címkefelhő generálódik.
 • Meta elemek (title, meta title, url, keywords, description) szerkesztése.
 • Professzionális widget kezelés. Tetszés szerint kezelhető a tartalom jobb, illetve bal oldalán elhelyezkedő „dobozok” sorrendje és tartalma.
 • Egyéni aloldalak létrehozása, szerkesztése, törlése.
 • Képgalériák léterehozása és slideshow animációk kezelése.
 • Automatikus e-mail üzenetek szerkesztése.
 • Többnyelvű tartalmak kezelése.
 • Online fájlkezelő (fájlok feltöltése, törlése, képek átméretezése, forgatása).
 • Online szövegszerkesztő.

További extra admin funkciók

Vannak olyan weblapok, amelyek admin felületét extra funkciókkal is fel kell szerelni a hatékony működés érdekében. Néhány példa arra, milyen további funkciókkal lehet bővíteni egy adminisztrációs felületet:

 • Biztonságos idő alapú kiléptetés.
 • Egyedi blog motor. Kategorizálható bejegyzések, social media (Facebook, Google+, stb.) integrálással. Kronológia és kategória widgetekkel.
 • Képgalériák definiálása, képek sorrendjének és címének szerkesztése.
 • Beépített hírlevélküldő rendszer.
 • Mini rendeléskezelő és készletnyilvántartó rendszer.
 • Többnyelvű admin felület.
 • Időpontfoglaló rendszer. Admin felületen követhető és szerkeszthető online naptárkezelés.
 • Belső levelezőrendszer. Felhasználók és adminok belső levelezésének lebonyolítása.
 • Admin felhasználók nyomon követése. Egyedi, könnyen testre szabható log rendszer.

Miért jó a ReelWeb admin?

Az admin felület akkor kifizetődő, ha a frissítések legalább havonta, vagy még ennél is nagyobb rendszerességgel történnek. A ReelWeb admin felület egyszerűen kezelhető, és nincs havi díja sem. Hosszú távon mindenképpen költséghatékony megoldás. Ügyfeleink korlátlan ideig használhatják az admin felületet, és annyiszor léphetnek be a rendszerbe, ahányszor csak akarnak. Elegendő egy böngésző, akár mobilon, asztali számítógépen vagy laptopon. Minden eszközön tökéletesen működő reszponzív megoldást kínálunk.  

Azon ügyfeleinknek, akik nem szeretnének admin felületet, kedvező áron és rövid határidőkkel egyedi karbantartási lehetőségeket kínálunk.

Kapcsolódó kulcsszavak

# adminisztrációs felület

# weboldal

# admin felület

Kapcsolódó híreink

On-Site weboldal optimalizálási alapszabályok

On-Site weboldal optimalizálási alapszabályok

A SEO lényege: egy weboldalt adott kulcsszavakra a keresőoldalak legjobb pozíciójába juttatni. Ez nem könnyű feladat, mert nem ismerjük a kereső algoritmusok pontos működését.

Miért fontos a gyakori weblap frissítés?

Miért fontos a gyakori weblap frissítés?

Weboldal tulajdonosként nem elegendő csak az online megjelenés, jelentős energiát kell fektetni a keresőoptimalizálásba, valamint a weboldalon megjelenő tartalmak fejlesztésébe.

Egy weboldal önmagában nem elég!

Egy weboldal önmagában nem elég!

Sokan úgy gondolják, ha készíttetnek egy drága weboldalt, akkor máris a keresőlisták élére kerülnek, és hátradőlhetnek. Ez sajnos nem így van. Mi kell még a sikerhez?

Kapcsolódó szolgáltatások

Egyedi weboldal készítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett weblap nélkül. A weboldalkészítés fontos minden vállalkozás életében ahhoz, hogy az online világban érvényesülni tudjon.

Tovább »

Egyedi webáruház készítés

Az online jelenlét nélkülözhetetlen minden vállalkozás számára, mert csak így tudja hatékonyan növelni forgalmát. A webáruház készítés célja az értékesítés és a forgalom növelése.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763