Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Blog

Blogunk legfőképp webfejlesztéssel és az ahhoz szorosan kapcsolódó témakörökkel, illetve azok gyakori problémáival foglalkozik. De találhatóak olyan bejegyzések is, amelyek további profrsszionális szolgáltatásainkat mutatják be. Tehát érdemes körül nézni ügyfélnek, kollégának és konkurensnek egyaránt.

Kellemes időtöltést!
2015-12-21

Mi az a reszponzív webdesign?

Mi az a reszponzív webdesign?
Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap.

reszponzív, webdesign

2015-12-07

Egy weboldal önmagában nem elég

Egy weboldal önmagában nem elég!
Képzeljük el: elmegyünk a piacra vásárolni, de nem tudjuk, hol kapható a legfinomabb kecskeméti paradicsom. Mit tehetünk? Járkálunk árustól árusig. Ha azonban tábla segíti a tájékozódást, sokkal egyszerűbb a helyszínre eljutni.

keresőoptimalizálás, seo

2015-11-23

Hogyan válasszunk kulcsszót?

Hogyan válasszunk kulcsszót?
A honlapok megismertetése ma már komplex feladatot jelent. A népszerűsítésével járó munkából a PR szakemberek mellett az informatikusok is bőven kiveszik részüket. Egész egyszerűen a profilra koncentrálva kell az adott weboldalt úgy megszerkeszteni, hogy kulcsszavakat kiválasztva mindenki számára könnyen elérhetővé tegyük honlapunkat.

weblap, keresőoptimalizálás

2015-11-09

Gyakori weblapfrissítés

Gyakori weblapfrissítés
Napjainkban az internetes jelenlét nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eredményesen jelen lehessünk termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal a piacon. Az érdeklődők elsőként a világhálón keresztül tájékozódnak lehetőségeikről, és legtöbbször így jutnak el a majdani webáruházhoz, vagy szolgáltatóhoz.

weblap, weblapfrissítés, keresőoptimalizálás

2015-11-02

Social media kampány

Social media kampány
A social media kampány ma már nélkülözhetetlen egy vállalkozás sikeressé tételéhez. Magyar megnevezéssel élve a közösségi reklámot jelenti, melynek fő funkciója egy termék népszerűsítése a közösségi internetes csatornák alkalmazásával.

weblap, social media

2015-10-26

Weboldal optimalizálás

Weboldal optimalizálás
Egy weboldal létrehozásakor nincs garancia a látogatottságra, ezért van szükség online marketingre, weboldal optimalizálásra. A célközönség megtalálása elengedhetetlen, csak reklámkampánnyal valósulhat meg.

weboldal, keresőoptimalizálás

2015-10-19

Webes szoftverek

Webes szoftverek
Az internethasználat ma már koránt sem pusztán az asztali számítógéphez kapcsolódik, hiszen a mindennapjaink szerves részét képező tabletek és okostelefonok gyakorlatilag tartózkodási helytől függetlenül lehetővé teszik a világháló elérését.

weblap, szoftver

2015-10-12

Mi kell egy modern weboldalra?

Mi kell egy modern weboldalra?
Weboldalkészítés során rengeteg funkció szóba jöhet, ám vannak olyan elemek, amelyeket mindenképpen ajánlott elhelyezni. A design kérdéseiben érdemes saját elképzeléseit megosztania a megbízott grafikussal, így születhet olyan végeredmény, amely maximálisan elnyeri tetszését.

weboldal, sikeres weboldal

2015-10-05

Google Analytics

Google Analytics használatának előnyei
A 21. században az adásvételek jelentős része az interneten zajlik, ami másfajta üzletpolitikát és marketinget kíván, mint a személyes kontaktussal megvalósuló ügyletek. Mivel az eladó nem látja az ügyfelet, másképp kell begyűjtenie az üzleti tranzakcióval kapcsolatos, a vevő elégedettségét vagy elégedetlenségét tükröző információkat, és rögzíteni benyomásait.

weblap, keresőoptimalizálás

2015-09-28

Még több látogató a weboldalra?

Még több látogató a weboldalra?
Egy honlap megszerkesztése csak első lépés egy vállalkozás ismertté tételéhez. Hosszú út vezet az üzleti sikerek begyűjtéséhez, ezért kitartás, és ami a legfontosabb, professzionális hozzáállás kell.

weboldal, sikeres weboldal

2015-09-21

A közösségi média hatásai

A közösségi média hatásai a weboldalakra
Egy 2010-ben közzétett médiakutatás szerint az üzleti világ számára mainstream eszközzé, azaz vezérfonallá vált a közösségi média, ami lassan egyre több feladatot vesz át a klasszikus médiakampányoktól.

weblap, social media

2015-08-31

Mi kell az igazán sikeres honlaphoz?

Mi kell az igazán sikeres honlaphoz?
Számtalan kutatás és elemzés látott napvilágot a múltban arról, hogy tulajdonképpen milyen is egy igazán sikeres honlap, ami nemcsak hasznos információkkal szolgál a látogatók számára, hanem ezen felül pénzt is hoz tulajdonosának.

weblap, egyedi webfejlesztés, sikeres weboldal

2015-08-24

Milyen egy modern webdesign?

Milyen egy modern webdesign?
A weboldalak kialakítása során kulcsfontosságú szerepet játszik a webdesign, legyen szó nagyobb cégről, vagy kisebb vállalkozásról. Hogy miért? Azért, mert az online érdeklődők mindig a honlapot keresik fel elsőnek, hogy bővebb információt kapjanak. Az esetek többségében nem a weboldalak funkcióinak száma, illetve mivolta a döntő, hanem a webdesign az, ami elvarázsolja a látogatókat. 

grafika, modern webdesign

2015-08-17

Online programozás oktatás

Online programozás oktatás
Az általunk biztosított online programozói kurzusok és tanfolyamok célja, hogy azon hallgatók, akik eddig még semmilyen programozási tanfolyamon, vagy iskolarendszerű programozási képzésben nem vettek részt, olyan elméleti alapismereteket tudjanak elsajátítani, melyek lehetővé teszik számukra bármely programozási nyelv oktatásába történő bekapcsolódást.

oktatás, online, C, Java, Php

2015-08-10

Ingyenes weboldalkészítés?

Ingyenes weboldalkészítés?
Ma már rengeteg ingyenes weboldalkészítési lehetőség van az interneten. Bár talán első hallásra az ötlet nagyon vonzónak hangzik, de egy ingyenes weboldal használatának számos hátránya is van, melyeket érdemes először megismerni, és csak azután elgondolkodni ezen a lehetőségen.

weblap, egyedi webfejlesztés, ingyenes cms

2015-08-03

Tíz hasznos tipp webfejlesztőknek

Tíz hasznos tipp webfejlesztőknek
A reelweb.hu már több mint 12 éve teljesíti Pápa, Győr, Tatabánya, Budapest, Székesfehérvár és Debrecen településeken, illetve ezek környékén a felmerülő igényeket. A hosszú évek alatt kitapasztaltuk, hogyan lehet a leghatékonyabb munkával a legjobb eredményeket elérni. Cikkünkkel segítséget szeretnénk nyútani mindazoknak, akik kezdőként vagy tapasztalatlan programozóként űzik az ipart. De vannak olyan tippek is, amelyek hasznosak lehetnek a szakmában régi motorsonak számító kollégáknak is.

tippek

2015-07-27

Leggyakoribb megrendelői tévedések

Leggyakoribb megrendelői tévedések
Talán elsőre furán hangzik, de bizony a megrendelő igenis követhet el hibákat. A legtöbb esetben a weblapkészítés során a programozó csak javaslatokat tesz, de a döntő szót mindig a megrendelő mondja ki. Mivel a programozó is csak egy ember, így Neki is kell olykor segítség, illetve szükséges a részletek egyeztetése.

tippek

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.