Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Egy weboldal önmagában nem elég!

Képzeljük el: elmegyünk a piacra vásárolni, de nem tudjuk, hol kapható a legfinomabb kecskeméti paradicsom. Mit tehetünk? Járkálunk árustól árusig. Ha azonban tábla segíti a tájékozódást, sokkal egyszerűbb a helyszínre eljutni.

 

Mutatjuk az irányt

Így van ez az internet világában is, ahol napjainkban a legtöbb üzleti tranzakció zajlik. Fontos felhívni a figyelmet a kínálatra és megadni az elérhetőségeket. Minden információt meg kell osztani ahhoz, hogy a célközönséget elérjük. Hogyan tehető meg a legegyszerűbben? Szükség van „táblákra”, azaz kulcsszavakra, melyek elvezetnek a releváns tartalomhoz.

Elengedhetetlen a keresőopimalizálás

Oldalunk megtalálása egyszerűbb lehet, ha megfontoljuk a SEO szakemberek tanácsait. A SEO valójában nem más, mint a weblap keresőmotorokban való kimutatása.

A modern kori adásvételek többsége az interneten zajlik, melyeket tájékozódás előz meg. Éppen ezért mindent meg kell tenni, hogy minél több adatot közöljünk magunkról a megfelelő helyeken. A SEO, vagyis keresőoptimalizálás alkalmazásával láthatóvá tesszük weboldalunkat, ahová így könnyű lesz eljutni a szolgáltatást igénylő vagy terméket vásárló látogató számára. A SEO szakemberek feladata az, hogy az ügyfél oldalának egyszerű elérhetőséget és nagyobb forgalmat biztosítson.

Kérjen árajánlatot!

Keressen minket bizalommal

A szabályok szerint, törvényesen eljáró szakemberek ismerik az online marketing hatásos módszereit, hogyan népszerűsíthető egy friss vagy egy felújított weboldal. A SEO feladata, hogy a kulcsszavakra és megbízható linkekre, naprakész tartalomra építve megadja a lehetőséget a látogatók számára, hogy felhasználóbarát honlapra látogassanak, növelve annak ismertségét. 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.