Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat

Facebook oldal kezelési tanácsok

A Facebook közösségi oldalt aktívan használók száma több millióra tehető hazánkban, ezért kifejezetten fontos egy közösségi profil és annak szakszerű karbantartása egy cégnél, vállalkozásnál. Egy céges profil használatával sok előnyre lehet szert tenni, minden csak attól függ, hogy miképp van kezelve a közösségi üzleti profil.

2019-02-10
Facebook oldal kezelési tanácsok

Mi a siker kulcsa?

A siker receptje nem túl bonyolult. Az oldal indulásakor a közeli ismerősökre és az első ügyfelekre alapozva kell kialakítani a kezdeti rajongótábort. Ezt követően el kell indítani az első online hirdetéseket, nyereményjátékokat, amelyek segítségével kialakul a szimpátia a cég és a rajongók között. A folyamatos közösségi jelenlét mellett érdekes és fontos információkat kell posztolni a meglévő követőknek.

Egy nemrég végzett felmérés alapján több mint 5 millió magyar van jelen a Facebookon, ami eléggé nagy szám ahhoz, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni ebben a marketing eszközben rejlő lehetőségeket. Nagyon fontos, hogy folyamatosan építeni kell az aktív közösséget. Nemcsak a már meglévő követőknek kell posztolni a tartalmakat, hanem állandóan törekedni kell új követők szerzésére is. Olyan tartalmakat kell publikálni, amelyek érdekesek, viccesek, újdonságok és mindemellett igényesek.

A közösségi média csak egy eszköz, nem maga a siker kulcsa. A céges Facebook oldal csak egy része az üzleti kommunikációnak, önmagában nem képes csodákra. Mindenképpen kell hozzá egy sikeres weboldal, blog vagy egy profi webáruház. Tehát összefoglalva az mondható, hogy kell egy weboldal és egy jól kezelt közösségi profil online hirdetésekkel, nyereményjátékokkal.

A Facebook oldal előnyei

  • Vásárlók, ügyfelek közvetlen elérése
  • Közvetlen és gyors kommunikáció
  • Közösségépítés, ügyfélkapcsolatok ápolása
  • Vásárlói elégedettség növelése
  • Márkahűség növelése
  • Pontosan célzott tartalmak
  • Költséghatékonyabb, mint sok más hirdetési módszer 

A Facebook keresőoptimalizálásra gyakorolt hatása

Minden kereső egyesével feltérképezi az internetre kikerült weboldalak felépítését, szerkezetét, teljes tartalmát, és több száz szempont szerint elemzi ezeket az adatokat. Ezen szempontrendszer szerint a legjobb eredményt elérő, keresőoptimalizált weboldalak, webáruházak kerülnek a lista elejére. A pontosabb eredmények érdekében többek között figyelembe veszi a közösségi médiákból irányuló linkek, megosztások és lájkolók számát is. A keresők szerint, ha például a Facebookon népszerű egy weboldalon elhelyezett anyag (pl.: blogbejegyzés, termék, hír, stb.), sokan beszélnek róla és sok a pozitív visszajelzések száma, akkor az egy értékes tartalom, aminek a keresési találatokban is meg kell jelennie.

Facebook marketing

A rendszeres karbantartással és szakszerű üzemeltetéssel rövid idő alatt nagy mértékben növelhető a rajongók száma, ezáltal több emberhez juttatható el egy cég vagy vállalkozás üzenete. A közösségi jelenlét segít szem előtt maradni, és segít a követők érdeklődését fenntartani. A Facebook marketing hihetetlenül erős eszköz az üzleti kommunikáció sikerességének eléréséhez. Hatékony eszköz lehet a weboldalra és a közösségi média profilra érkező látógatók viselkedésének tanulmányozása, ami rávilágíthat az erősségekre és gyengeségekre, amivel tovább eredményeket lehet elérni.

Kapcsolódó kulcsszavak

# Facebook oldal létrehozás

# Facebook oldal üzemeltetés

Kapcsolódó híreink

Facebook kampány üzemeltetési tanácsok

Facebook kampány üzemeltetési tanácsok

A Facebook kattintás alapon működő hirdetési rendszere előre beállított hirdetéseket jelenít meg Facebook felhasználóknak, azok szokásai és érdeklődési körei alapján az idővonalukon.

A közösségi média hatásai a weboldalakra

A közösségi média hatásai a weboldalakra

Egy nemrég közzétett médiakutatás szerint az üzleti világ számára mainstream eszközzé, azaz vezérfonallá vált a közösségi média, ami lassan egyre több feladatot vesz át a klasszikus médiakampányoktól.

A social media kampány előnyei és hátrányai

A social media kampány előnyei és hátrányai

A social media kampány ma már nélkülözhetetlen egy vállalkozás sikeressé tételéhez. Fő funkciója egy termék vagy szolgáltatás népszerűsítése a közösségi internetes csatornák alkalmazásával.

Kapcsolódó szolgáltatások

Egyszerű weboldal készítés

Cégünk kidolgozott egy egyedi fejlesztésű, egyszerű szerkezetű és könnyen karbantartható weboldalt azoknak az ügyfeleinknek, akik szeretnének megjelenni az interneten, de alacsonyabb összeget tudnak erre a célra fordítani.

Tovább »

Egyedi weboldal készítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett weblap nélkül. A weboldalkészítés fontos minden vállalkozás életében ahhoz, hogy az online világban érvényesülni tudjon.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763