Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat

Miért fontos a gyakori weblap frissítés?

Napjainkban az internetes jelenlét nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy adott termékkel vagy szolgáltatással profitálni lehessen az online piacon. Weboldal tulajdonosként nem elegendő csak az online megjelenés, jelentős energiát kell fektetni a keresőoptimalizálásba, valamint a weboldalon megjelenő tartalmak fejlesztésébe.

2016-04-09
Miért fontos a gyakori weblap frissítés?

Karbantartott weboldal

Ami korábban csak ajánlás volt a keresőoptimalizálásban, miszerint érdemes néha új információval frissíteni a weboldalt, ma már alapkövetelménnyé vált. Nemcsak a keresőrobotok miatt, hanem a visszatérő látogatók számára is fontos egy friss, karbantartott weboldal. 

Egy profi weboldalt folyamatosan mérni kell, figyelni a látogatók viselkedését és az online marketing kampányok hatását. Alkalmazkodni kell az üzleti világhoz és a legújabb látogatási szokásokhoz, legyen szó marketing eszközökről, webdesignról, webes tartalmakról vagy hírlevelezésről. Egy weboldalt mindig naprakészen kell tartani, amit nemcsak a potenciális vásárlók, de a keresőmotorok is díjazni fognak.

Visszatérő látogatók számának növelése

Minőségi tartalomkészítés

Egy weboldal teljesítményét, sikerességét alapvetően meghatározza a honlapra készített szöveg, tartalom minősége és a feltöltés szakszerűsége. Ajánlott hetente vagy kéthetente egy-egy új tartalom feltöltése. Figyelni kell a beszállítók és a partnerek hírblokkjait, hírleveleit és a kapcsolódó hírportálokat a legfrissebb újdonságok, érdekességek, esettanulmányok miatt. Venni kell a fáradságot és minden releváns anyagból írni kell egy sajátot, amit gazdagon illusztrálva fel kell tölteni a saját weboldalunkra.

Készíteni kell a cégnek vagy vállalkozásnak minimum kettő (Facebook, Google+) közösség profilt. A weboldal tartalmát érdekes posztok formájában fel kell tölteni a közösségi oldalakra. Ha már van pár érdekes poszt, akkor aktív rajongókat kell gyűjteni, akiket be kell vonni a közösség építésébe. 

A frissen tartott weboldal előnyei

  • Az új tartalmaknak köszönhetően folyamatosan látogatják a weboldalt.
  • A felhasználók és a keresőrobotok is értékelik a minőségi tartalmakat.
  • Csökken a visszafordulási arány.
  • Növekszik az oldalon eltöltött idő.
  • A biztonsági hibák is könnyebben felfedezhetőek, és még időben javíthatóak.
  • Megfelelő kulcsszótervezéssel több keresési találatot kap a weboldal.
  • Megrendelések, ajánlatkérések számának növekedése.
  • A célközönség könnyebben elérhető.
Kapcsolódó kulcsszavak

# weblap

# weblap frissítés

# keresőoptimalizálás

Kapcsolódó híreink

Még több látogató a weboldalra?

Még több látogató a weboldalra?

Egy honlap megszerkesztése csak az első lépés egy vállalkozás ismertté tételéhez. Hosszú út vezet az üzleti sikerek begyűjtéséhez, ezért kitartás, és ami a legfontosabb, professzionális hozzáállás kell.

Mi kell az igazán sikeres honlaphoz?

Mi kell az igazán sikeres honlaphoz?

Számtalan kutatás és elemzés látott napvilágot a múltban arról, hogy tulajdonképpen milyen is egy igazán sikeres honlap, ami nemcsak hasznos, hanem ezen felül pénzt is hoz tulajdonosának.

On-Site weboldal optimalizálási alapszabályok

On-Site weboldal optimalizálási alapszabályok

A SEO lényege: egy weboldalt adott kulcsszavakra a keresőoldalak legjobb pozíciójába juttatni. Ez nem könnyű feladat, mert nem ismerjük a kereső algoritmusok pontos működését.

Kapcsolódó szolgáltatások

Weboldal karbantartás

Egy weboldal elkészítése csak az első lépés egy vállalkozás ismertté tételéhez. Nem lehet hátradőlni, energiát kell fektetni a folyamatos karbantartásba, a weboldal teljesítményének maximalizálásába.

Tovább »

Webáruház karbantartás

A weboldalak karbantartása nagyon fontos, de a webáruházak esetében ez hatványozottan igaz. Egy nagyobb webáruház karbantartása és üzemeltetése egész embert kíván.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763