Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Gyakori weblapfrissítés

Napjainkban az internetes jelenlét nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eredményesen jelen lehessünk termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal a piacon. Az érdeklődők elsőként a világhálón keresztül tájékozódnak lehetőségeikről, és legtöbbször így jutnak el a majdani webáruházhoz, vagy szolgáltatóhoz.

 

Miért hasznos, ha gyakran frissítjük weboldalunkat?

Miért hasznos, ha gyakran frissítjük a weboldalunkat?

Weboldal tulajdonosként fontos tisztában lenni azzal, hogy nem elegendő csak az online megjelenés, jelentős energiát érdemes fektetni a keresőoptimalizálásba, valamint a weboldalon megjelenő tartalmak fejlesztésébe. Nemcsak azért ajánlott ezt szem előtt tartani, mert a Google a rangsorolásnál a minőségi tartalmakat részesíti előnyben, hanem a látogatók elégedettsége miatt is.

Érdemes lehet emellett a termékekhez részletes ismertetőt adni, cikkeket írni, blogot vezetni a weboldalon. Az interneten kattintgatók egy-egy téma iránt érdeklődve szeretnek többet megtudni, és nem pusztán egy eladni kívánt termékekkel teli oldalt látnának. Persze korántsem mindegy, milyen tartalmak kapnak helyet az oldalon, így a cikkek írásánál javasolt a minél részletesebb, információkban gazdag írásokra törekedni.

Kérjen árajánlatot!

Hasznos, ha kulcsszavakra optimalizáljuk a szöveget, de azok gyakoriságát nem szabad túlzásba vinni, hiszen ezt nem csak a Google nézi rossz szemmel, de a látogatók számára is olvashatatlannak, élvezhetetlennek bizonyulnak az ilyen cikkek.  

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.