Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Hogyan válasszunk kulcsszót?

A honlapok megismertetése ma már komplex feladatot jelent. A népszerűsítésével járó munkából a PR szakemberek mellett az informatikusok is bőven kiveszik részüket. Egész egyszerűen a profilra koncentrálva kell az adott weboldalt úgy megszerkeszteni, hogy kulcsszavakat kiválasztva mindenki számára könnyen elérhetővé tegyük honlapunkat.

 

Használjunk releváns kulcsszavakat

Hogyan válasszunk kulcsszót?

A kulcsszavak azok a keresőszavak, melyek segítenek elvezetni az internetezőket az általunk üzemeltetett oldalra. A kérdés az, hogyan válasszuk ki a megfelelő fogalmakat, hogy egyértelmű legyen, mit szeretnénk bemutatni, megmutatni.

Egy weboldal, vállalkozás kínálatában szereplő termékek gyakran tartalmaznak speciális megnevezéseket, márkaneveket, idegen szavakat. Rendszerint vannak releváns, magyar megfelelőik is, éppen ezért ajánlott inkább ezeket megjelölni kulcsszóként. A közismert nevek könnyebben eszébe jutnak az ügyfélnek is, így nem lesz tévedés – oda navigál, ahová éppen kell! Nem árt előzetesen feltérképezni mások ezen irányú tapasztalatait, erre építve kiküszöbölhetőek az eseteges félreértések, fogalmi zavarok.

Kérjen árajánlatot!

Ha bizonytalanok vagyunk, mi a jó választás, kérdezzük meg a legnagyobb kérdező óriást, azaz a Google-t! A Google maximálisan partner a kulcsszavak keresésénél; a keresések beírásánál alternatívákat közöl, melyekre alapozva kikövetkeztethető, melyik szónak van a legnagyobb keresettsége, milyen összefüggésekben található a neten. Mások által is reklámozott termékek esetében annyi a dolgunk, hogy figyelembe véve saját aspektusainkat, hozzátehetjük a számunkra leginkább megfelelő elő- vagy utótagokat.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.