Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Informatív infografika

A mai rohanó világban kevesebb időnk van a számunkra érdekes adatok befogadására, úgy átszaladunk a hosszú cikkeken, hogy lehet végig sem olvassuk azokat. Erre a problémára jelenthet megoldást az infografika, amely vizuális eszközökkel világít rá a legfontosabb információkra.

Miért fontos az infografika?

Kreatív megjelenést kölcsönöz, figyelemfelkeltő, és a cég széleslátókörűségét sugallja. Segítségével könnyebben értelmezhetőek az információk, ügyfélorientált tájékoztatást tesz lehetővé, megkönnyíti a memorizálást.

Legyen szó adatok, gondolatok, fogalmak ábrázolásáról, kutatási eredmények bemutatásáról, vagy termékismertetésről, az infografikával frappáns és a célközönség számára érdekes illusztrációt mutathatunk be.

Milyen infografikára számíthat?

  • Egyszerű, gyorsan átlátható
  • Informatív, hiteles
  • Érthetővé teszi az összefüggéseket
  • Egységes a koncepció
  • Érdekesen közvetít
  • Jól tagolt, könnyen vezeti a szemet

Kérjen árajánlatot!

Az infografika tervezésének lépései

  • Igény felmérése (online kérdőívünk kitöltése)
  • Első tervek elkészítése (a megbeszéltek alapján megküldjük a terveket)
  • A szükséges módosítások elvégzése, hibák kijavítása
  • A kész infografika átadása digitalis formában

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Weblapfordítás

A weboldal szövegezése nagy mértékben hozzájárul a sikerhez. Lehetőséget kell adni arra, hogy igény szerint több nyelven is elérhetőek legyenek a weboldalon elhelyezett legfontosabb tartalmak.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Korzserűsítés

Akármilyen hihetetlennek is hangzik, a weblapok is elavulhatnak. A tapasztalat azt mutatja, minimum két évente ajánlatos korszerűsítenie weblapját, ha nem szeretne konkurensei mögé kerülni.