Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás Budapest

Egy mutatós, a modern felhasználói elvárásoknak megfelelő stílusban készült, a vállalatához illő honlap önmagában nem elég. A keresőoptimalizálás Budapest városában nem egyszerű feladat, hiszen, a legnagyobb városban elnyerni a látogatók bizalmát sok munkát és kitartást követel mind a tulajdonostól, mind a keresőoptimalizálóktól. Fontos, hogy a meglévő és új weblapokról az online felhasználók mihamarabb tudomást szerezzenek.

Keresőoptimalizálás

Sokan keresnek az interneten

Ma már számtalan hirdetési módszerrel találkozhatunk az online világban, melyek többé-kevésbé sikeresek. A rohanó világban egyre többen fordulnak az internethez, bármit is keresnek, bármire is van szükségük, valamelyik ismert keresőoldalt használják. A keresőoptimalizálás Budapesten pontosan ezért ilyen fontos feladat.

A jó online marketing kiépítése a keresőoptimalizálással kezdődik, ami abban tud segíteni, hogy ügyfeleink honlapja a releváns kulcsszavakra és kifejezésekre az emberek által használt, népszerű keresőoldalak találati listájának az élére kerüljön. Ez egy több lépésből álló feladat, amely kiterjed a honlapok belső felépítésére és a linkhálózat bővítésére egyaránt. Minél előkelőbb helyet foglal el egy honlap a találati listán, annál több érdeklődőt szerezhet tulajdonosának, aki a keresőoptimalizálás által nagyobb profitot termelhet.

A keresőoptimalizálás lépései

Ha a weboldal tartalmilag már rendben van, akkor érdemes a weboldalon kívüli faktorokat is átnézni, amelyek szintén hatással vannak a weboldal teljesítményére. A keresőoptimalizálással párhuzamosan javasolt a weboldal különböző kulcsszavakra mutatott teljesítményének mérése a keresőkben.

 • Weboldal szerkezetének, felépítésének felmérése, elemzése
 • Honlap tartalmának átnézése OnSite SEO szempontok alapján
 • Esetleges hibák javítása vagy javítási javaslatok elkészítése
 • Weboldal gyorsítása, betöltési idő csökkentése
 • Helyesen kulcsszavazott szövegek megírása, már kész szövegek esetében ezek átfogalmazása
 • Tartalmak (szövegek, képek, videók) szabályos feltöltése
 • Tartalmak megosztása közösségi oldalakon (Facebook, Google+, Twitter)
 • PR cikkes linképítés, esetleg Google Adwords
 • Eredmények monitorozása, visszacsatolás

A linképítés ereje

Az általunk használt linképítési módszer a PR cikkes linképítés, amely az egyik leghatékonyabb keresőoptimalizálási eszköz. A linket adó domain kora nagyon fontos kritérium, mivel az idősebb domaineket és az ott található tartalmakat a keresők általában megbízhatóbbnak ítélik. Az adott weboldal témájába vágó, jól elkészített írás kerül fel ezekre az oldalakra, általában egy, esetleg két hivatkozással. A PR cikkes linképítés hatása nem olyan gyors, de annál tartósabb. Garanciát vállalunk, hogy az általunk elhelyezett linkek nem kerülnek visszabontásra, így folyamatosan erősítik az optimalizált honlapjainkat. Minden kiépített link után ellenőrizzük a helyezéseket, és ha szükséges, újabb linket építünk. Ez a módszer Google- és pénztárcabarát megoldás. Kedvező áron garantálhatjuk ügyfeleink sikerességét a keresőkben, és csak annyi linkért kell fizetniük, amennyi a siker eléréséhez feltétlenül szükséges.

Hatékony keresőoptimalizálás

Szükséges a Google Adwords?

A Google keresőben a találati listákon fizetett hirdetések segítségével is könnyedén meg lehet szerezni az első helyeket, biztosítani lehet az első oldali megjelenéseket: erre szolgál a Google Adwords szolgáltatása. Vállaljuk ügyfeleink kampányainak lebonyolítását a tervezéstől a kivitelezésig. A kampányok teljesítményét, eredményességét folyamatosan felügyeljük és értékeljük, ha kell, azonnali beavatkozásokat teszünk a siker és a költséghatékony kampány érdekében. Nálunk a teljes odafigyelés az Adwords kampánykezelés szerves része.

A Google Adwords jó megoldás lehet induló weboldalak számára, vagy meglévő weboldalak időszakos kampányainak, de hosszú távon drága, és nem minden esetben térül meg. Mindenképpen javasolt Adwords kampány mellett linképítést alkalmazni, ezáltal fokozatosan csökkenthető az Adwordsbe fektetett pénz, mert egyre több látogató érkezik a weboldalra az organikus találatoknak köszönhetően.

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk:

 • Weboldal sebességének elemzése, optimalizálása
 • OnSite SEO elvégzése
 • PR cikkes linképítés
 • Optimalizált szövegírás
 • Adwords kampány üzemeltetés

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Keresőoptimalizálás Budapest

Összességében azt mondhatjuk, hogy ha valamit hirdetni szeretnénk az interneten, a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás. További fontos érv a keresőoptimalizálás fontossága mellett, hogy a felhasználók a felmérések szerint megbíznak a keresőkben, és aki elöl van, azt ők is megbízhatónak, hitelesnek gondolják, egyfajta előminősítésként tekintenek a keresők rangsorára.

Keresőoptimalizálás – Ajánlatkérés

Kérjük, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, illetve írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük, hogy érdeklődik a ReelWeb Kft. teljes körű szolgáltatásai iránt.

Gyors reakcióidő

Kérje kötelezettségektől mentes árajánlatunkat online! Kollégáink maximum 36 órán belül válaszolnak minden kérésre.

Garanciát vállalunk!

Ügyeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra minimum 1 év garanciát vállalunk!

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó szolgáltatások

Szövegírás

Legyen szó weboldalról, webáruházról, vagy bármilyen webes kommunikációról, elkerülhetetlen a megfelelő szöveg, szöveges tartalom elkészítése az üzenet, ajánlat hatékony elmagyarázásához, megértetéséhez.

Tovább »

Linképítés

Egy weboldal, webáruház ismertsége, tartalmának, értékesített termékeinek, szolgáltatásainak minősége, a látogatói vagy vásárlói élmény általában egyenes arányban van az oldalra mutató linkek számával.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763