Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Még több látogató a weboldalra?

Egy honlap megszerkesztése csak első lépés egy vállalkozás ismertté tételéhez. Hosszú út vezet az üzleti sikerek begyűjtéséhez, ezért kitartás, és ami a legfontosabb, professzionális hozzáállás kell.

 

Hogyan?

Fontos a folyamatos megújulás

Egyáltalán nem mindegy, milyen a weboldalunk külleme. Viszont nemcsak az esztétikai adottságok fontosak, de a szerkezeti felépítés is lényeges. Egy jó honlapnak tartalmilag illeszkednie kell a modern kori kívánalmakhoz, ami megköveteli az üzemeltetőtől az innovatív informatikai és marketing eszközök alkalmazását. 

Lássuk pontokba szedve, mit lehet tenni egy weboldal látogatottságának növeléséért!

  • Ha nem Google optimalizált egy honlap, nem várható, hogy a keresőprogram találati listáján az első helyeken legyen. Ezért célszerű ilyen irányban elindulni. A sikeres keresőoptimalizálás az egyik alapvető elvárás egy látogatottságát növelni óhajtó céggel szemben.
  • Csak folyamatos frissítésekkel lehet az érdeklődést huzamosan fenntartani! Tartalmi és külalak változtatásokkal elérhető, hogy a rendszeresen karbantartott weboldal vonzza a látogatókat.
  • A honlapon a navigálás egyszerű és kézenfekvő legyen. Fölösleges linkek ne vonják el a figyelmet a célról. Az akciók kiemelésénél fontos a naprakészség, amit csak folyamatos ellenőrzéssel lehet megoldani.
  • Kapcsolat a honlap üzemeltetői és a látogatók között elengedhetetlen, ezért törekedni kell az interakciók növelésére. A kontaktus módjai egyértelműek, egyszerűek legyenek.

Kérjen árajánlatot!

Egy jó tanács

Ha a tulajdonos szeretné tudni honlapja forgalmát, érdemes a Google Analytics nevű online programra hagyatkozni, ami ingyenes és rendkívül sokoldalúan elemzi a weboldalakat. Az adatokból leszűrhető tapasztalatok alapján könnyebben elvégezhetőek az esetlegesen felmerülő hibák javításai. 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.