Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap.

 

Miért fontos a reszponzív webdesign?

Mi az a reszponzív webdesign?Erre nyújt megoldást a reszponzív webdesign: ugyanazt a tartalmat a különböző felbontású és méretű kijelzőkön más-más stílus-szabályok alkalmazásával jeleníti meg. Persze létezik egy másik alternatíva is: az adott weboldal tulajdonosa készíttethet külön honlapot mobilra, valamint táblagépre optimalizálva, azonban ez sokkal időigényesebb megoldás, ráadásul anyagi szempontból is előnytelen.

A reszponzív webdesignnak köszönhetően a weboldal tartalma minden típusú kijelzőn könnyen áttekinthető lesz, az oldal gördülékenyen működik, a képek tisztán kivehetőekké válnak és a betűméret is optimális lesz, akár laptopról, akár telefonról, akár táblagépről internetezünk.

Kérjen árajánlatot!

A reszponzív webdesignt csak nagyon régi honlapok esetében nem ajánlatos alkalmazni, a kivitelezésük ugyanis valószínűleg túl sok pénzbe és időbe kerülne. Ebben az esetben elsőként célszerű a weboldalt korszerűsíteni, majd a modern technológia segítségével elkészíteni a reszponzív weboldalterveket. 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.