Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Mi kell egy modern weboldalra?

Weboldalkészítés során rengeteg funkció szóba jöhet, ám vannak olyan elemek, amelyeket mindenképpen ajánlott elhelyezni. A design kérdéseiben érdemes saját elképzeléseit megosztania a megbízott grafikussal, így születhet olyan végeredmény, amely maximálisan elnyeri tetszését.

 

Mindent vagy semmit

Mi kell egy modern weboldalra?

  • Ezen felül rendkívül lényeges, hogy az oldal okostelefon és táblagép kompatibilis legyen, vagyis bármilyen felületen gond nélkül lehessen használni azt.
  • A keresőbarát kialakítás mellett a marketing szemléletű felépítés és a látogatóbarát szerkezet is kiemelt jelentőséggel bírnak, ugyanis sokszor pont ezeken múlik, hogy a látogatók maradnak-e, vagy azonnal tovább kattintanak.
  • Az olvasói komment lehetőség, a kép- és videófeltöltések mellett ajánlott Facebook, Twitter és Google+ megosztás ikonokat is elhelyezni, ezzel is megalapozható a későbbi népszerűsítés.
  • A kapcsolat felvételi űrlap hozzásegíti a látogatókat, hogy egyszerűen kapcsolatba léphessenek a tulajdonossal.
  • Természetesen nem mehetünk el a folyamatosan frissülő tartalmak és a blog mellett sem.

Kérjen árajánlatot!

Mindezeken felül a weboldal céljának megfelelő további elemekre is ajánlott figyelni, melyek főként webáruház készítés során merülnek fel.  

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.