Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Online marketing

Keresőmarketing, közösségi marketing

Miután elkészült egy weboldal, nincs garancia annak sikerére megfelelő online marketing nélkül. Sok megoldás közül lehet választani, de semmiképp sem szabad kihagyni a közösségi oldalak nyújtotta marketing lehetőségeket. Egyre több vállalkozás használja már, és bizonyos célcsoportok, termékek és szolgáltatások esetén a sikerhez egyértelműen a közösségi médián keresztül vezet az út.  A social media a hagyományos reklámokkal ellentétben kézenfekvő megoldásokat kínál elérhető áron, miközben biztosítja az adott cég, termék sokszínűségének bemutatását, személyesen megszólítva a vásárlót.

Online marketing

Adwords kampány

Aki gyorsan szeretne érvényesülni az interneten és a leghatékonyabb hirdetési formát keresi, ahol a legkevesebb befektetéssel lehet a legtöbb releváns látogatót, érdeklődőt, megrendelőt, vásárlót becsatornázni oldalára, nem vitás, hogy a keresőmarketing leghatékonyabb ilyen eszköze ma az Adwords hirdetés, a célzott Adwords kampányok. Az Adwords a Google kattintás alapon elszámolásra kerülő hirdetési rendszere, amely előre beállított hirdetéseket jelenít meg attól függően, hogy a felhasználó épp mire keres rá a Google keresőben. És csak akkor kell fizetni, ha a felhasználó rákattint az adott hirdetésre. A természetes találati listán az első pozíciókat megszerezni nem egyszerű feladat, viszont az Adwords hirdetési rendszer használatával akár azonnal a legjobb pozíciókban lehet az oldal a keresőkben.

Online marketing

Online marketing szolgáltatásaink:

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Facebook kampány

A Facebook hirdetésnek nincs fix ára. A hirdetések napi és maximális költségkerete szabadon állítható, így bármilyen méretű költségvetéssel indítható közösségi kampány. A beállított maximumnál nem költ többet a rendszer, és csak azoknak jelenik meg a hirdetés, akiket valószínűleg érdekel is. A hirdetés létrehozásakor beállíthatóak azok a paraméterek, amik alapján a rendszer megjeleníti a hirdetést az embereknek. A költségkeret mellett a célközönség kiválasztása is fontos feladat. Megadható, milyen témák iránt érdeklődő felhasználóknak jelenjen meg a hirdetés, de a demográfiai adatok alapján (hely, életkor, nem, nyelv, stb.) is célozhatóak a kampányok.

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B. II. emelet 6. ajtó
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763