Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat

Miért jó az online programozás oktatás?

Az általunk biztosított online programozói kurzusok és tanfolyamok célja, hogy azon hallgatók, akik eddig még semmilyen programozási tanfolyamon vagy iskolarendszerű programozási képzésben nem vettek részt, olyan elméleti alapismereteket tudjanak elsajátítani, melyek lehetővé teszik számukra számukra összetettebb asztali vagy webes alkalmazások elkészítését. Kurzusaink és tanfolyamaink esetében igyekszünk olyan széles körű kínálatot összeállítani, amely a legtöbb elvárást kielégíti, és az online oktatása is kellően hatékony.

2014-12-17
Miért jó az online programozás oktatás?

Célunk

Az online programozás oktatás az alapoktól kezdve indul, és egészen a gyakorlatban is alkalmazható tudás megszerzéséig jut el. Oktatóink minden témakörön lépésről lépésre, a hallgatók igényei szerint haladnak, hogy a végeredmény egy alapos és stabil tudás legyen. Lehetőséget biztosítunk a személyre szabott, egyéni adottságokra formált online programozás oktatásra is, nálunk mindenki a számára leginkább érthető módon szerezheti meg azt a tudást, amire szüksége van.

Mit tanítunk?

Online kurzusaink tematikájának középpontjában az alapvető programozáselméleti ismeretek, azaz az algoritmusok és adatszerkezetek bemutatásai állnak. Ezek elsajátítása nélkül nem lehet hatékonyan megismerni egy konkrét programozási nyelvet. Ezt követően a C és a Java programnyelvek nyelvtanával ismertetjük meg a hallgatókat. Mindkét online képzés nagyon fontos, hiszen a strukturált, illetve objektumorientált programozási szemlélethez megfelelő alapot nyújtanak. A hallgatók megismerkednek a programozás alapfogalmaival, azaz olyan C és Java programokat írhatnak, amelyek alkalmasak az egyszerűbb programozási problémák megoldására. Hallgatóink az online programozás oktatás végére eljutnak a bonyolultabb, illetve összetettebb programok megírásáig, amelyek után már önmaguk is feltalálják magukat hasonló programkörnyezetekben, és képesek lesznek helytállni munkahelyükön vagy saját vállalkozásukban.

Online programozás oktatás

Elérhető online kurzusaink

C programozás tanulás otthon online

Kurzusainkra való jelentkezés folyamatos, időszaktól és létszámtól független. Az alapszintű kurzusokon tárgyalt témakörök elsajátításához minimum 10 alkalom javasolt, de igény szerint ez bővíthető. Egy alkalom 60 perces, és maximum két fő vehet részt egy online tanórán.

Kurzus neve1 fő esetén2 fő esetén
Algoritmusok és adatstruktúrák8.000 Ft4.000 Ft/fő
C programozás alapjai8.000 Ft4.000 Ft/fő
Java programozás alapjai8.000 Ft4.000 Ft/fő

Nem tudhat mindenki azonnal egy programnyelvet profi szinten, de ez nem jelenti azt, hogy megfelelő felkészítés és hatékony tanítási módszerek által ne tudná elsajátítani. Azon hallgatóinknak, akik az alapszintű kurzusokon elsajátított tudásukat bővíteni szeretnék, további haladó kurzusokat biztosítunk.

A haladó kurzusokon tárgyalt témakörök elsajátításához minimum 12 alkalom javasolt, de igény szerint ez bővíthető. Egy alkalom 60 perces, és maximum két fő vehet részt egy online tanórán.

Kurzus neve1 fő esetén2 fő esetén
Dinamikus C programozás8.000 Ft4.000 Ft/fő
Java programozás alapjai8.000 Ft4.000 Ft/fő

Az online programozás oktatás előnyei

  • Személyre szabott egyéni és csoportos oktatás
  • A hallgató mondja meg a következő óra időpontját
  • Online interaktív előadások
  • Érdekes gyakorlati példák
  • Kedvező árak és feltételek

Időszakos tanfolyamok

Azok, akik szeretnének intenzív online tanfolyamra jelentkezni, érdemes gyakran nézniük a weboldalunkat, hiszen időszakosan (tavasszal, nyáron, ősszel) elérhetőek nagyobb létszámmal induló kedvezményes tanfolyamok. Ezeket a képzéseket azoknak ajánljuk, akiknek kevesebb idejük van egy programnyelv elsajátítására, illetve újrakezdő és ismétlő jelleggel is nagyon hasznosak tudnak lenni.

Egy alkalom 60 perces, és maximum három fő vehet részt egy online tanórán.

Tanfolyam neveÓraszám1 fő esetén2-3 fő esetén
Webszerkesztés (HTML5 + CSS)1080.000 Ft70.000 Ft/fő
Webprogramozás (JavaScript + JQuery)10100.000 Ft90.000 Ft/fő
PHP programozás15180.000 Ft150.000 Ft/fő

Speciális igényekre

Azon hallgatók számára, akik nem találták meg a számukra legmegfelelőbb kurzust/tanfolyamot, lehetőséget biztosítunk az egyes kurzusok/tanfolyamok összeolvasztására, vagy igény szerint új kurzusok/tanfolyamok indítására.

Kapcsolódó kulcsszavak

# oktatás

# online

# C

# Java

# PHP

# HTML

# CSS

# JQUERY

Kapcsolódó híreink

Az egyedi online szoftverek térhódítása

Az egyedi online szoftverek térhódítása

Az internethasználat nem pusztán a számítógéphez kapcsolódik, hiszen a tabletek és okostelefonok gyakorlatilag tartózkodási helytől függetlenül lehetővé teszik a világháló elérését.

Tíz hasznos tipp webfejlesztőknek

Tíz hasznos tipp webfejlesztőknek

Segítséget szeretnénk nyújtani mindazoknak, akik kezdő webprogramozóként űzik az ipart. Cikkünk a szakmában régi motorosnak számító kollégák számára is hasznos lehet.

Leggyakoribb megrendelői tévedések

Leggyakoribb megrendelői tévedések

Talán elsőre furán hangzik, de bizony a megrendelő is követhet el hibákat. A legtöbb esetben a weblapkészítés során a programozó csak javaslatokat tesz, de a döntő szót mindig a megrendelő mondja ki.

Kapcsolódó szolgáltatások

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763