Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Online programozás oktatás

Az általunk biztosított online programozói kurzusok és tanfolyamok célja, hogy azon hallgatók, akik eddig még semmilyen programozási tanfolyamon, vagy iskolarendszerű programozási képzésben nem vettek részt, olyan elméleti alapismereteket tudjanak elsajátítani, melyek lehetővé teszik számukra bármely programozási nyelv oktatásába történő bekapcsolódást.

 

Kurzusaink és tanfolyamaink esetében igyekszünk olyan széles körű kínálatot összeállítani, amely a legtöbb elvárást kielégíti, és az online oktatása is kellően hatékony.

Célunk

Az online programozás oktatás az alapoktól kezdve indul, és egészen a gyakorlatban is alkalmazható tudás megszerzéséig jut el. Oktatóink minden témakörön lépésről lépésre, a hallgatók igényei szerint haladnak, hogy a végeredmény egy alapos és stabil tudás legyen. Lehetőséget biztosítunk a személyre szabott, egyéni adottságokra formált online programozás oktatásra is, nálunk mindenki a számára leginkább érthető módon szerezheti meg azt a tudást, amire szüksége van.

Online programozás oktatás

Mit tanítunk?

Online kurzusaink tematikájának középpontjában az alapvető programozáselméleti ismeretek, azaz az algoritmusok és adatszerkezetek bemutatásai állnak. Ezek elsajátítása nélkül nem lehet hatékonyan megismerni egy konkrét programozási nyelvet. Ezt követően a C és a Java programnyelvek nyelvtanával ismertetjük meg a hallgatókat. Mindkét online képzés nagyon fontos, hiszen a strukturált és objektumorientált programozási szemlélethez egyaránt megfelelő alapot nyújtanak. A hallgatók megismerkednek a programozás alapfogalmaival, azaz olyan C és Java programokat írhatnak, amelyek alkalmasak az egyszerűbb programozási problémák megoldására. Hallgatóink az online programozás oktatás végére eljutnak a bonyolultabb, illetve összetettebb programok megírásáig, amelyek után már önmaguk is feltalálják magukat hasonló programkörnyezetekben, és képesek lesznek helytállni munkahelyükön vagy saját vállalkozásukban.

Elérhető online kurzusaink

Kurzusainkra való jelentkezés folyamatos, időszaktól és létszámtól független. Az alapszintű kurzusokon tárgyalt témakörök elsajátításához minimum 20 alkalom javasolt, de igény szerint ez bővíthető. Egy alkalom 60 perces, és maximum két fő vehet részt egy online tanórán.

Jelenleg elérhető alapszintű online kurzusok:
Kurzus neve1 fő esetén2 fő esetén
Algoritmusok és adatstruktúrák4000 Ft3500 Ft/fő
C programozás alapjai3500 Ft3000 Ft/fő
Java programozás alapjai3500 Ft3000 Ft/fő

Nem tudhat mindenki azonnal egy programnyelvet profi szinten, de ez nem jelenti azt, hogy megfelelő felkészítés és hatékony tanítási módszerek által ne tudná elsajátítani. Azon hallgatóinknak, akik nem elégedtek meg az alapszintű kurzusokon elsajátított tudással, és szeretnének mélyebb ismereteket szerezni, azoknak további haladó kurzusokat biztosítunk.

A haladó kurzusokon tárgyalt témakörök elsajátításához minimum 30 alkalom javasolt, de igény szerint ez bővíthető. Egy alkalom 60 perces, és maximum két fő vehet részt egy online tanórán.

Jelenleg elérhető haladó szintű online kurzusok:
Kurzus neve1 fő esetén2 fő esetén
Dinamikus C programozás3500 Ft3000 Ft/fő
Java programozás alapjai4000 Ft3500 Ft/fő

Az online programozás oktatás előnyei

  • Személyre szabott egyéni és csoportos oktatás
  • A hallgató mondja meg a következő óra időpontját
  • Online interaktív előadások
  • Érdekes gyakorlati példák
  • Kedvező árak és feltételek

Időszakos tanfolyamok

Azok, akik szeretnének intenzív online tanfolyamra jelentkezni, érdemes gyakran nézniük a weboldalunkat, hiszen időszakosan (tavasszal, nyáron, ősszel) elérhetőek nagyobb létszámmal induló kedvezményes tanfolyamok. Ezeket a képzéseket azoknak ajánljuk, akiknek kevesebb idejük van egy programnyelv elsajátítására, illetve újrakezdő és ismétlő jelleggel is nagyon hasznosak tudnak lenni. Mindezek mellett további előnyük, hogy az online tanfolyamokon tanuló hallgatók közül a legjobbak álláslehetőséghez is juthatnak.

Egy alkalom 45 perces, és maximum h�rom fő vehet részt egy online tanórán.

Időszakos online tanfolyamok:
Tanfolyam neveÓraszám1 fő esetén2-3 fő esetén
Webszerkesztés (HTML5 + CSS)1560.000 Ft52.500 Ft/fő
Webprogramozás (JavaScript + JQuery)20100.000 Ft90.000 Ft/fő
PHP programozás25150.000 Ft197.500 Ft/fő

Speciális igényekre

Azon hallgatók számára, akik nem találták meg a számukra legmegfelelőbb kurzust/tanfolyamot, lehetőséget biztosítunk az egyes kurzusok/tanfolyamok összeolvasztására, vagy igény szerint új kurzusok/tanfolyamok indítására.

Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.