Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Social media kampány

A social media kampány ma már nélkülözhetetlen egy vállalkozás sikeressé tételéhez. Magyar megnevezéssel élve a közösségi reklámot jelenti, melynek fő funkciója egy termék népszerűsítése a közösségi internetes csatornák alkalmazásával.

 

A kampány előnyei és hátrányai

A social media kampány előnyei, hátrányai

2006 óta szerves része az üzleti világnak. Élve a világháló előnyeivel, a közösség véleményformáló erejét használja ki, és azonnali reagálásra késztet akár több millió embert is egyszerre.

A social media a hagyományos reklámokkal ellentétben kézenfekvő megoldásokat kínál elérhető áron, miközben biztosítja az adott cég, termék sokszínűségének bemutatását, személyesen megszólítva a vásárlót. Előnye rengeteg, hátránya csak annyi, ha nem megfelelően van kezelve, nem tudja kihasználni szerkezeti specifikumait.

A közösségi média kampány azt jelenti, hogy a hirdető ismert videó megosztó portálokon és nagy látogatottsággal rendelkező közösségi oldalakon jeleníti meg a termékét előre megtervezett formában, gyakran sokkoló hatást kiváltva az olvasóból. A legnépszerűbb internetes oldalak, melyek felhasználhatók social media kampányra: Facebook, Youtube, Instagram, Forsquare és Twitter.

Kérjen árajánlatot!

Ma már komoly kutatások és tervezések előznek meg egy-egy reklámbevetést. Konkrét célok meghatározásával egy profi, kreatív marketing és informatikus szakembereket tömörítő csapat gyors eredményt érhet el, ezért érdemes tapasztalt reklámügynökségek szolgáltatásait igénybe venni. Az innováció jegyében igyekeznek felkészülni az egyre nagyobb kihívásra, amit a növekvő látogatottság és interakció jelent. 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.