Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Webes szoftverek

Az internethasználat ma már koránt sem pusztán az asztali számítógéphez kapcsolódik, hiszen a mindennapjaink szerves részét képező tabletek és okostelefonok gyakorlatilag tartózkodási helytől függetlenül lehetővé teszik a világháló elérését.

 

Egyre népszerűbbek

Egyre népszerűbbek a webes szoftverekEgyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a webes alkalmazások is, melyeket akár egyetlen perc alatt letölthetünk készülékeinkre, és egy pillanatok alatt elvégzett telepítést követően használhatjuk azokat. Nem csak a közösségi oldalak rendelkeznek hasonlókkal, hanem szinte már az összes nagyobb, gyakran használt portál.

A webes szoftverek segítségével egyszerűbben és gyorsabban használhatóak a site-ok funkciói, és kiegészülnek olyan extrákkal is, amelyek kifejezetten hasznosak lehetnek az okostelefon, vagy például a tablet használata közben. Természetesen emellett az is kiemelt jelentőséggel bír, hogy a teljes weboldal is elérhető legyen bármely platformról, méghozzá a kívánt minőségben és gyorsaságban.

Kérjen árajánlatot!

Manapság, amikor a kapcsolattartás, a munka, a szórakozás, vagy a tájékozódás kapcsán el sem tudjuk képzelni életünket a világháló nélkül, a webes szoftverek kínálta lehetőségeket is igyekszünk minél jobban kihasználni.  

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.