Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »

Weblapfordítás

Egy weboldal szövegezése nagy mértékben hozzájárul a sikerhez, de egy jó szöveg önmagában még nem elég. Lehetőséget kell adni arra, hogy igény szerint több nyelven is elérhetőek legyenek a weboldalon elhelyezett legfontosabb szöveges tartalmak és képek. Egy többnyelvű weboldal több látogatót és nagyobb nézettséget generálhat, tehát weblapkészítésnél célszerű figyelmet szentelni erre a területre is.

Szolgáltatásaink

Weblapfordítási szolgáltatásainkat nemcsak meglévő ügyfeleink vehetik igénybe, hanem bárki, akinek szüksége lenne az alábbi szolgáltatások valamelyikére:

 • Komplett weboldalak szövegeinek fordítása (igény szerint a weblap átszerkesztésével)
 • A képeken lévő szövegek fordítása (igény szerint a képek átszerkesztésével)
 • Akár 1 darab aloldal vagy kép fordítása
 • Szakszövegek fordítása
 • Lefordított szövegek lektorálása
 • Magyarról idegen nyelvre történő fordítás
 • Idegen nyelvről magyarra történő fordítás

Hiteles fordítás gyorsan és kedvező áron!

Fordítóink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, gyors és minőségi fordítást garantálnak. Weblapfordítási szolgáltatásaink az alábbi nyelveken vehetőek igénybe: angol, német, francia.

Kérjen árajánlatot!

Mi befolyásolhatja az árat?

 • Milyen hosszú a szöveg?
 • Szakmai vagy normál szöveg?
 • Mikorra kell elkészülnie?
 • Szükséges-e az átszerkesztés?

Több szolgáltatás igénybe vétele esetén kedvezményeket biztosítunk. Fordításainkra garanciát vállalunk. Átszerkesztés esetén külön díjat számolunk fel, amit az árajánlatban pontosan részletezünk.

Fontos kiemelni

A weblapfordítási szolgáltatásaink nem fordítóirodai jelleggel működnek. Csupán meglévő ügyfeleinknek, vagy olyan emberek számára szeretnénk elérhetővé tenni a pontos és szakszerű fordítást, akik nem rendelkeznek a megfelelő szintű szakmai nyelvtudással, de mégis szükségük lenne weblapjuk tartalmának lefordítására. Nekik kínálunk fordítási lehetőségeket kedvező árakkal és feltételekkel.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Logótervezés

A logo több, mint egy jelzés, képi aláírásnak tekinthető az üzleti világban, a brand építés alapköve és az arculat mozgatórugója. Egy jó logó megragadja a kívánt célközönség figyelmét.

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Infografika

A rohanó világ miatt egyre kevesebb időt fordítunk a fontos információk elolvasásra. Erre a problémára jelenthet megoldást az infografika, amely vizuális eszközökkel világít rá a legfontosabb információkra.

Webgrafika

Egy vállalkozás életében nagyon fontos szerepet játszik az online és offline reklám egyaránt. Sok módja van a reklámozásnak, számos lehetőség közül választhat. Bárhogy is dönt, ránk számíthat!