Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Weboldal készítés

Weboldal készítés Budapest

Jó weboldal hiányában elképzelhetetlen, hogy egy vállalkozás sikeres legyen. Az online tartalomnak célzottnak és naprakésznek kell lennie, különben a látogatók egy szempillantás alatt továbblépnek. A professzionális weboldal készítés Budapest területén és a főváros határain túl is elengedhetetlen annak, aki sikeres vállalkozást vagy profi céget szeretne üzemeltetni.

Weboldal készítés csomagjaink

Bemutatkozó
weblap csomag
Ár:
199.900 Ft
+ 0% Áfa

 • Egyedileg tervezett mobilbarát weboldal
 • Maximum 10 darab statikus menüpont
 • Kapcsolati űrlap
 • Adatfeltöltés

Bemutatkozó weboldal kisvállalkozásoknak, szervezeteknek. Bővített névjegyként funkcionál, kevés karbantartást igénylő weboldal.

Megrendelem »

Induló
weblap csomag
Ár:
389.900 Ft
+ 0% Áfa

 • Egyedileg tervezett mobilbarát weboldal
 • Korlátlan számú menüpont, widgetek
 • Referenciák, képgaléria
 • Kapcsolati űrlap
 • Adatfeltöltés

Gyakran frissülő bemutatkozó weboldal kisvállalkozásoknak, szervezeteknek. A weboldal leggyakrabban változó részei szerkeszthetőek.

Megrendelem »

Haladó
weblap csomag
Ár:
449.900 Ft
+ 0% Áfa

 • Egyedileg tervezett mobilbarát weboldal
 • Korlátlan számú menüpont
 • Referenciák, képgaléria
 • Kapcsolati űrlap, ajánlatkérő űrlap
 • Hírmodul
 • Mini adminisztrációs felület

Dinamikus weboldal megoldás középvállalkozásoknak, cégeknek. Szabadon szerkeszthető, gyakran frissülő tartalmú weboldalakhoz javasolt.

Megrendelem »

Profi
weblap csomag
Ár:
599.900 Ft
+ 0% Áfa

 • Egyedileg tervezett mobilbarát weboldal
 • Korlátlan számú menüpont, widgetek
 • Referenciák, képgaléria
 • Kapcsolati űrlap, ajánlatkérő űrlap
 • Hírmodul, termékmodul
 • Teljes körű adminisztrációs felület

Rendszeresen változó, termékek, szolgáltatások bemutatásával foglalkozó weboldal. Szabadon szerkeszthető, termékmodullal, célzott ajánlatkéréssel.

Megrendelem »

Mivel foglalkozunk?

Szakembereinknek egyedi honlapkészítéssel és a hozzá szorosan köthető tevékenységekkel foglalkozik (arculattervezés, keresőoptimalizálás, marketing). Nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma honlap sem. Mindenkinek mások az igényei, minden vállalkozás egyedi arculattal rendelkezik, nem lehet sablonos weboldalakkal kiemelkedni a tömegből. Mi azért vagyunk, hogy az egyedi ötleteket megvalósítsuk, és sikerre vigyük azokat az elképzeléseket is, amikről mások már rég lemondtak. Aki csapatunkat választja, meggyőződhet arról, hogy az egyedi weboldal készítés Budapest városában velünk igazán hatékony és a messze a legkedvezőbb árakon vehető igénybe. Ügyfeleink a munka végén olyan weboldallal lesznek gazdagabbak, amely a vállalatuk és a cégük által képviselt értékeket méltó módon fogja népszerűsíteni az online felhasználók sokasága előtt.

Mennyibe kerül és mennyi idő?

A két leggyakoribb kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, az ár és az idő. Az árak sok mindentől függhetnek, hiszen nincs két ugyanolyan honlap, mindegyik más és más, nem tudhatjuk előre, milyen webdesign, milyen modulok, milyen grafikák és szövegek kellenek majd a weboldal felépítéséhez. Általánosságban egy honlap minimum 25, maximum 45 nap alatt készül el, de ez függ a funkciók számától és az aktuális kapacitástól is. Minden munka megkezdése előtt szerződésben rögzítjük a határidőket és a vállalási feltételeket. Ügyfeleinknek időben, általában a határidő lejárta előtt adjuk át a megrendelt weboldalt.

Weboldal készítés kedvező áron

Hogyan dolgozunk?

Első lépésben felmérjük az igényeket, közösen gondoljuk át, hogyan is nézzen ki az új weboldal, milyen funkciókat tartalmazzon. Miközben az elképzeléseket valóra váltjuk, szem előtt tartjuk az egyedi igényeket, gondosan ügyelünk a modern felhasználói elvárásokra és a céges arculati összhang megtartására. Folyamatosan tájékoztatást adunk az egyes munkafázisokról, és szemmel követhető a grafika, a tartalom, a technikai megoldások, valamint a weboldal felépítésének fejlődése a készítés során. Tapasztalatunkat a legkorszerűbb megoldásokkal ötvözzük, és biztosíthatjuk, hogy az elkészült grafikai és tartalmi elemek egytől egyig megfelelnek ügyfeleink igényeinek.

Sok budapesti cég profilja a honlapkészítés, de sajnos sok a felületes munkát végző vállalkozás a piacon. Jól gondolja meg, kinek a kezébe adja vállalkozása vagy cége weboldalát. Munkánkra 1 év garanciát vállalunk, frissítjük, karbantartjuk az elkészült weboldalakat. Egy jó honlapnál elengedhetetlen a grafikai tökéletesség, a minőségi képek használata, a gyors használhatóság és a hatékony keresőoptimalizálás. Mi mindezt biztosítani tudjuk ügyfeleinknek.

A weboldal készítés Budapesten professzionális megoldásokkal, kedvező feltételekkel és rövid határidőkkel várja minden ügyfelünket. Nálunk biztosan nem érhet senkit meglepetés, olyan weboldalt készítünk, amely egyedi megjelenést biztosít, jól karbantartható és bárhonnan frissíthető.

Válasszon megbízható szolgáltatásaink közül!

Weboldal készítés szolgáltatásunk:

 • Weboldal készítés, programozás
 • Weboldal felújítás, optimalizálás
 • Honlap karbantartás, üzemeltetés
 • Webáruház készítés
 • Webáruház karbantartás, üzemeltetés

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Egy weboldal önmagában nem elég!

Napjainkban cégek és vállalkozások számára szinte nélkülözhetetlen az internetes megjelenés. Egy jól megtervezett és kivitelezett honlap valódi profitot termel tulajdonosának. Sokan úgy gondolják, ha készíttetnek egy weboldalt, akkor máris a keresőlisták élére kerülnek, és hátradőlhetnek. Sajnálattal közöljük, hogy ez nem így van. Abban az esetben van kevesebb munka, ha az oldal nagyon egyedi témával foglalkozik, amit nagyon kevesen valósítottak meg, tehát kevés, vagy éppen nincs is konkurencia. Minden más esetben heti szinten kell foglalkozni a weboldallal, sőt érdemes szakértőket bevonni egy profi, jól átgondolt marketingterv elkészítésébe. Marketing nélkül nem lehet jó eredményeket elérni. Ma már szinte minden területen nagy a konkurencia, valamivel ki kell tűnni a tömegből.

Weboldal készítés – Ajánlatkérés

Kérjük, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, illetve írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük, hogy érdeklődik a ReelWeb Kft. teljes körű szolgáltatásai iránt.

Gyors reakcióidő

Kérje kötelezettségektől mentes árajánlatunkat online! Kollégáink maximum 36 órán belül válaszolnak minden kérésre.

Garanciát vállalunk!

Ügyeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra minimum 1 év garanciát vállalunk!

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó szolgáltatások

Weboldal korszerűsítés

Ma már kijelenthető, hogy weblapok is elavulhatnak. A látogatók igényei és a webes megjelenés elvárásai folyamatosan változnak. Az online megjelenés nagyon fontos az új ügyfelek szerzésében.

Tovább »

Webáruház karbantartás

A weboldalak karbantartása nagyon fontos, de a webáruházak esetében ez hatványozottan igaz. Egy nagyobb webáruház karbantartása és üzemeltetése egész embert kíván.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763