Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Weboldal készítés Győr

A weboldal készítés Győrben olyan alapvető követelmény, amitől ma már egyetlen vállalkozás sem tekinthet el, ha érvényesülni szeretne az online világban. Bízza ránk modern weboldalának és egyedi arculatának tervezését, hogy maga mögé utasíthassa konkurenciáit az interneten!

Legyen Önnek is egyedi a weboldala!

Csapatunk nem ismer lehetetlent a weblapkészítés terén. Mondja el nekünk egyedi igényeit, ötleteit, és mi megvalósítjuk. Különösen fontos számunkra, hogy minden elkészült weboldal Google barát legyen. Hogy mit is jelent ez pontosan?

  • Ügyelünk a weboldalak gyors betöltődésére.
  • Keresőbarát programozási megoldásokat alkalmazunk.
  • Reszponzív weboldalakat készítünk.
  • Keresőoptimalizált tartalmakat (híreket, cikkeket) írunk ügyfeleinknek.
Reszponzív weboldal készítés Győr
Weboldal készítés Győrben

Weboldal készítés Győr

Bízza tapasztalt csapatunkra a honlapkészítést!
Munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.

Egy jól optimalizált weboldallal előnyre tehet szert, ugyanis több érdeklődőt és potenciális ügyfelet szerezhet vállalkozásának. Segítségünkkel ön is beállhat azon weblaptulajdonosok közé, akiknek sikert és bevételt termel a weboldaluk. A weboldal készítés Győr városában mindenki számára kedvező feltételekkel és alacsony árakon érhető el.

Mire számíthat, ha minket választ?

Az egyedi weboldal készítés első lépése az alapos igényfelmérés. Számunkra fontos ügyfeleink megismerése, hiszen csak ekkor tudjuk sikerre vinni vállalkozásukat. Pontosan definiáljuk a weblap funkcióit és a kitűzött célokat. Az alapelvek rögzítése után kezdetét veszi a grafikai tervezés és a programozás. Mi bevonjuk ügyfeleinket a weboldal készítésébe! Már a grafikai tervek készítése alatt létrehozunk egy „demó” weboldalt, ahol folyamatosan szemmel tarthatóak a weboldalkészítés fázisai. Menet közben használható és tesztelhető a weboldal. Tapasztalataink szerint mire az éles tárhelyre kerülnek a weboldalak, minimálisra szoríthatóak vissza az esetleges hibák.

Kérjen árajánlatot!

Ügyfeleinknek nem kell aggódniuk a weboldal átadását követően a karbantartás miatt, hiszen weblapjainkat igény szerint egyedi adminisztrációs felülettel készítjük. Segítségével különösebb informatikai tudás nélkül is könnyedén frissen tarthatóak a feltöltött képek, szövegek, videók.

A telefonok és a tabletek világában természetes, hogy minden weboldalunk reszponzív kialakítással rendelkezik, tehát tökéletesen igazodnak minden felbontáshoz és mobileszközhöz.

Reszponzív weboldal készítés Győr
Weboldal készítés Győrben

Weboldal készítés Győr

Bízza tapasztalt csapatunkra a honlapkészítést!
Munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.

Mennyibe fog kerülni a weboldal?

Fontos kérdés a költség, de megválaszolni nem könnyű: sok tényezőtől függhet, hiszen az egyedi weblapok különbözőek, nincs két egyforma funkciólista vagy ugyanolyan webdesign. Éppen ezért kérjen egyedi árajánlatot, és írja meg nekünk pontos igényeit, hogy felmérjük a munka bonyolultságát és tisztában legyünk a weboldal fejlesztési idejével, illetve annak költségeivel. Az egyedi weboldal készítés Győr környékén kedvező áron vehető igénybe, és biztos lehet abban, hogy a befektetett munka és energia megtérül.

Kérjen árajánlatot!

Milyen határidővel dolgozunk?

Számunkra fontos a gyors weboldal készítés Győr területén, de a gyorsaság nem mehet a minőség rovására. A kisebb weblapok optimális esetben 25 munkanapon belül elkészülhetnek, de a bonyolultabb weboldalak, webáruházak 45-50 munkanapot is igénybe vehetnek. Ezért is nagyon fontos a funkciók pontos definiálása, hiszen egy jól elkészített specifikáció lerövidítheti a fejlesztési időt.

Ha szeretné weblapját biztos kezekben tudni, ha olyan csapatra van szüksége, akik nem hagyják magára a weblap átadása után sem, akkor keressen minket bizalommal! Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé, és élvezze weblapja sikereit!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.