Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Weboldal optimalizálás

Egy weboldal létrehozásakor nincs garancia a látogatottságra, ezért van szükség online marketingre, weboldal optimalizálásra. A célközönség megtalálása elengedhetetlen, csak reklámkampánnyal valósulhat meg.

 

Online marketinggel a sikerért

Online marketinggel a sikerért

Elsődleges feladat a tartalom és a külső szerkezet elemeinek felépítésére való koncentráció, illetve a linktámogatottság biztosítása. E tevékenységgel párhuzamosan alakul a keresőoptimalizálás, mely a konkrét elérhetőséget szavatolja.

Ma már számos program segíti az adott honlap statisztikai elemzését, előtte azonban érdemes befektetni a forgalom növelését biztosító tudatos tervezésbe, amit az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő SEO cégek biztosítanak. A SEO, azaz a keresőoptimalizálás használata nélkülözhetetlen, ha valaki szeretné weboldalát a keresők találati listájában az első helyeken tudni.

Weboldal optimalizálási lehetőségek egyike, ha grafikailag látványos megoldásokat tervez a site üzemeltetője. Fontos a rendszeres frissítés, felügyelet, ami a reklámkampányok előfeltétele.

Kérjen árajánlatot!

A kulcsszavakra építő keresések optimalizálásához segítséget nyújtanak szakemberek, de sok illegális ajánlat is tetten érhető az internetes felületeken. A törvénytelen módszerekkel népszerűsített honlapok általában rosszul járnak, mivel a Google büntető algoritmusai felfedezik a szabálytalanságokat, és szankcionálják a webhelyet.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.