Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Online ajánlatkérő űrlap

Csapatunk 24 órán belül válaszol az ajánlatkérésekre, és több választási lehetőséget is felkínál. Ajánlatainkat 6 hónapig fenntartjuk, és figyelembe vesszük a modern technológiákat és a rohamosan változó felhasználói igényeket.

Telefonon vagy emailben is kérhet árajánlatot!

+36 70 410 1763
ajanlatkeres@reelweb.hu

Online ajánlatkérés küldése e-mail címünkre

Az árajánlat elkészítése érdekében az alábbi információkra van szükségünk:

Kapcsolati adatok

Ajánlatkérés tárgya

Specifikáció

Igényfelmérő űrlapok

Összegyűjtöttük azokat a fontos kérdéseket, amelyeket egy személyes megbeszélés során is fel szoktunk tenni. Az adatok kizárólag azért kellenek, hogy jobban megismerhessük ügyfeleinket, valamint részletesebb és pontosabb árajánlatot tudjunk készíteni.

A megadott adatokat a reelweb.hu szigorúan üzleti titokként kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja át, valamint nem hasznosítja. Az adatokat kizárólag ajánlatkészítés és tájékoztatás céljából használja fel.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.