Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Látványos korszerűsítés

Akármilyen hihetetlennek is hangzik, a weblapok is elavulhatnak. Ez annak köszönhető, hogy mint minden más, az informatika is fejlődik, talán még gyorsabban, mint azt gondolnánk. Sorra jelennek meg a korszerű mobiltelefonok, számítógépek és programozási technikák, és ezek kihatnak a weblapokra is. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha egy cég vagy vállalkozás szeretne lépést tartani a technikával és a rohamosan változó felhasználói igényekkel, akkor minimum két évente ajánlatos korszerűsítenie weblapját.

Mikor szükséges?

  • Ha a weblap kialakítása és grafikai megjelenése elavult, valamint ha nem egységesen jelenik meg a modern böngészőkben.
  • Ha a weblap funkcionalitása nem teljes körű, tehát vannak olyan funkciók, amelyek nincsenek integrálva, pedig nagy szükség lenne rájuk.
  • Ha a weblapot látogatók jelentős része mobiltelefonon böngészi a weblapot, és nincs mobiltelefonon is kényelmesen kezelhető felülete a weblapnak.
  • Ha a weblap nem teljesít jól a keresők találati listáján, vagy jelentősen csökkenni kezd a látogatók száma.
  • Ha a weblapon olvasható szövegek száma kevés, illetve nem tartalmazzák azokat a kulcsszavakat, amelyekre a keresőmotorok rangsoraiban előkelő helyen kellene szerepelnie a weblapnak.

Weboldalak korszerűsítése rövid határidőkkel és kedvező áron!

Ha a fenti problámák közül egy, vagy netán több is fennáll, akkor javasolt a weblap korszerűsítése. Kérje ingyenes tanácsadással egybekötött felmérésünket, melynek során tájékoztatjuk a weblap problémás területeiről, és azok szakszerű javítási lehetőségeiről. Több alternatívát is felkínálunk, hogy biztosan megtaláljuk minden ügyfelünk számára a neki megfelelő megoldást! Igény szerint ütemezhetjük is az elvégzendő feladatokat, hogy egyszerre ne legyen senkinek sem anyagilag nagyon megterhelő a meglévő weblapjának korszerűsítése.

Kérjen árajánlatot!

Válogatott referenciáink

Csapatunk már rengeteg olyan esettel találkozott, ahol hasonló problémákkal küszködtek a honlaptulajdonosok, és megbíztak minket weblapjuk korszerűsítésével. Ezek közül emelnénk ki most néhányat:

Dollártranzakciókat kezelő weboldal (dollartransaction.com), Makó

dollartransaction.com weboldal ráncfelvarrása

Mosonszolnoki Ifjúságért Hagyományőrző Egyesület (mihe.hu), Mosonszolnok

mihe.hu honlap korszerűsítése

Laborexpress Kft. Labordiagnosztika (laborexpress.hu), Tatabánya

laborexpress.hu weblap felújítása

Elastic-Car Kft. Autóbérlés, Karosszéria, Szerviz (elasticcar.hu), Budapest

elasticcar.hu weboldal korszerűsítése

elasticcar.hu weboldal korszerűsítése

Balance Mozgás- és Egészség Stúdió (balancedance.hu), Pápa

balancestudio.hu ráncfelvarrása

Weblapkészítő vállalkozás (reelweb.hu), Tatabánya

reelweb.hu weboldal korszerűsítése

Ingyenes felmérés

Ha úgy döntött, hogy igénybe veszi a szolgáltatásainkat, egy ingyenes felmérés keretein belül tájékoztatjuk a fejlesztés pontos menetéről, illetve áráról.

Ha csak egy kisebb összeget szánna erre a célra, akkor Mi ebben az esetben is megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást. Részletes egyeztetés után csak azokat a funkciókat integráljuk az Ön weblapjába, amelyekre elegendő kerete van.

A hatékonyabb állapotfelmérés érdekében kérjük, küldje el Nekünk a weboldal címét, és néhány mondatban határozza meg, hogy mi az, amivel jelenleg leginkább elégedetlen!

Kérjen árajánlatot!

Még egy gondolat

Egy weblap-korszerűsítés nemcsak modernebbé és teljesebbé varázsol egy weblapot, hanem a látogatókat is meggyőzi arról, hogy olyan céget vagy vállalkozást bízzanak meg feladatokkal, akik képesek időről időre megújulni, ismerik a modern trendeket, és tudnak alkalmazkodni a rohanó világ által diktált tempóhoz.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Webgrafika

Egy vállalkozás életében nagyon fontos szerepet játszik az online és offline reklám egyaránt. Sok módja van a reklámozásnak, számos lehetőség közül választhat. Bárhogy is dönt, ránk számíthat!

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.

Infografika

A rohanó világ miatt egyre kevesebb időt fordítunk a fontos információk elolvasásra. Erre a problémára jelenthet megoldást az infografika, amely vizuális eszközökkel világít rá a legfontosabb információkra.

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.