Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Látványos webgrafika

Egy vállalkozás életében fontos szerepet játszik a reklám. Sok módja van a reklámozásnak, melyek közül sokban tudunk segíteni Önnek. Ha interneten akar hirdetni vagy újságban, utcán, saját terméken, számos lehetőség közül választhat:

Online megjelenés

  • különböző méretű és fajtájú (flash, gif, statikus) bannerek
  • cover és profil fotók (facebook, twitter, linkedin, stb.)
  • posztok, blogbejegyzések fotói

Kérjen árajánlatot!

Elterjedt internetes hirdetési forma a banner. Nagyon jó marketingeszköznek számít még ma is, bár a stílusuk sokat változott az elmúlt években. A bannerekkel ösztönözhetjük a látogatót hogy felkeressen egy oldalt, vagy felhívjuk figyelmét egy új termékünk bevezetésére vagy szolgáltatásunkra. Minél letisztultabb és lényegretörőbb, annál több kattintást érhetünk el. A csillogó- villogó kinézet ma már inkább hátrány, elijesztheti a lehetséges ügyfeleket. Mára már azok a bannerek hódítanak teret amikre - igaz ritkán - még kattintani sem kell, annélkül segítenek a reklámozásban.

Közösségi oldalak szakszerű karbantartása

A XXI. század új hirdetési felületei a közösségi oldalak lettek. A legismertebbek: a facebook és a twitter, de ezek mellett megjelent a LinkedIn is. Sok internetező ezeken az oldalakon keresztül kommunikál és keres rá személyekre, cégekre sőt termékekre és szolgáltatásokra is. Éppen ezért fontos let karban tartani a profilunkat és posztjainkat. Egy-egy érdekes kép feldobhatja a posztot, és cover fotónkkal arculatunkhoz illeszthetjük a közösségi oldalon lévő profilunkat.

Offline megjelenés

  • szórólapok
  • flyerek
  • prospektusok
  • plakátok (citylight, óriásplakát stb.)
  • matricák, címkék stb.

Kérjen árajánlatot!

A nyomdai grafikai anyagok nagyon elterjedtnek számítanak, gondoljunk csak arra, mennyi plakát, szóróanyag és egyéb print anyag jut nap mint nap a kezünkbe. Legyen szó egy wellness szolgáltatásról vagy koncertről, azt egy az arculatba illő nyomdai anyaggal hirdetik a szolgáltatók. Azért is tapasztalhatjuk ezt, mert az emberek többsége még mindig jobban szeret papír alapú olvasmányokat szemlélni, mint a weben böngészni.

Print hirdetések

A legelterjedtebb nyomdai anyagok a szórólapok, leafletek, plakátok és kiskiadványok, de fontos kiemelni a kiadványokat (újságok, magazinok), melyek hozzátartozhatnak arculatunkhoz vagy egy termék, szolgáltatás ismertetéséhez.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Weblapfordítás

A weboldal szövegezése nagy mértékben hozzájárul a sikerhez. Lehetőséget kell adni arra, hogy igény szerint több nyelven is elérhetőek legyenek a weboldalon elhelyezett legfontosabb tartalmak.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Weblapfordítás

A weboldal szövegezése nagy mértékben hozzájárul a sikerhez. Lehetőséget kell adni arra, hogy igény szerint több nyelven is elérhetőek legyenek a weboldalon elhelyezett legfontosabb tartalmak.