Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Reklámgrafika, webgrafika

Látványos reklámgrafika, egyedi webgrafika

Egy vállalkozás életében fontos szerepet játszik a reklám és a különböző online felületeken elhelyezett webgrafikák. Sok módja van az online reklámozásnak és számos lehetőség közül lehet választani. Ide sorolhatóak a különböző méretű és fajtájú (flash, gif, statikus) bannerek, a borító- és profilképek a közösség oldalakon (facebook, twitter, linkedin, stb.), valamint a posztok, blogbejegyzések fotói is.

 Látványos reklámgrafika, egyedi webgrafika

Hova kellhet webgrafika?

Elterjedt internetes hirdetési forma a banner. Nagyon jó marketingeszköznek számít még ma is, bár a stílusa sokat változott az elmúlt években. A bannerek ösztönzik a látogatót, hogy felkeressen egy weboldalt, vagy felhívják a figyelmét egy új termék vagy szolgáltatás bevezetésére. Minél letisztultabbak és lényegretörőbbek, annál több kattintás érhető el a segítségükkel. A csillogó-villogó kinézet ma már inkább hátrány, elijesztheti a lehetséges ügyfeleket. Mára már azok a bannerek hódítanak, amikre még kattintani sem kell, anélkül segítenek a reklámozásban. Ez a megoldás költséghatékony is lehet például egy Google Adwords display hirdetés esetén.

Sok weboldal indít saját blogot vagy rendszeresen frissülő hírmodult. Egy jól megírt hír önmagában nem elég, fontos egy jól megszerkesztett egyedi figyelemfelkeltő webgrafika is a teljes sikerhez. Unalmas lehet az olvasóknak is, ha már a tizedik weboldalon látják ugyanazt a stock fotót, elronthatja a cikk hatását és küllemét is. Érdemes saját webgrafikát készíttetni, amivel egyedibbé tehetőek a blog- és hírbejegyzések.

A XXI. század új hirdetési felületei a közösségi oldalak lettek. A legismertebbek a facebook és a twitter, de ezek mellett megjelent a LinkedIn is. Sok internetező ezeken az oldalakon keresztül kommunikál és keres rá személyekre, cégekre, sőt termékekre és szolgáltatásokra is. Éppen ezért fontos lett karbantartani a céges profilokat és posztokat. Egy-egy érdekes kép feldobhatja a posztot, és a borítókép segítségével a cég arculatához illeszthető a közösségi oldalon lévő profil.

Milyen további reklám lehetőségeket érdemes igénybe venni?

A nyomdai grafikai anyagok nagyon elterjedtnek számítanak, nagyon sok plakát, szóróanyag és egyéb print anyag jut nap mint nap az emberek kezébe. Legyen szó egy wellness szolgáltatásról vagy koncertről, azt egy arculatba illő nyomdai anyaggal hirdetik a szolgáltatók. Azért is tapasztalható ez, mert az emberek többsége még mindig jobban szeret papír alapú olvasmányokat szemlélni, mint a weben böngészni.

A legelterjedtebb nyomdai anyagok a szórólapok, flyerek, leafletek, plakátok (citylight, óriásplakát, stb.) és kiskiadványok, matricák, címkék, de fontos kiemelni a kiadványokat (újságok, magazinok), melyek hozzátartozhatnak a céges arculathoz vagy egy termék, szolgáltatás ismertetéséhez.

Reklámgrafika, webgrafika szolgáltatásunk:

  • Figyelemfelkeltő reklámgrafika tervezés
  • Egyedi webgrafika tervezés
  • Kiadványszerkesztés
  • Szórólapok, matricák, plakátok tervezése
  • Nyomdakész formátumban történő átadás

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Milyen egy jó reklámgrafika?

Mivel nagyon sok nyomtatott anyag kerül az emberek kezébe nap mint nap, fontos, hogy figyelemfelkeltő legyen. Valamit kínáljon ingyen, vagy olyan jó áron, hogy az a fogyasztó számára értékes legyen. Ne legyen rajta sok szöveg, főcím, alcím, maximum 3 rövid bekezdés, majd a fő akció és a kapcsolati adatok. Ahhoz, hogy ne a kukában landoljon, fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a szórólapot meg kell őrizni, legyen az egy kupon vagy egy extra ajándék, vagy esetleg a weboldal címe miatt.

Tervezési folyamat

  • Igény felmérése, egyeztetés, javaslatok összegyűjtése.
  • Színek, méretek, betűtípusok kiválasztása.
  • Kezdeti tervek, vázlatok elkészítése.
  • Reklámgrafika, webgrafika formálása, csiszolása, korrigálása.
  • A végleges anyag átadása nyomdakész formátumban.

Látványos reklámgrafika, egyedi webgrafika – Ajánlatkérés

Kérjük, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, illetve írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az
adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Köszönjük, hogy érdeklődik a ReelWeb Kft. teljes körű szolgáltatásai iránt.

Gyors reakcióidő

Kérje kötelezettségektől mentes árajánlatunkat online! Kollégáink maximum 36 órán belül válaszolnak minden kérésre.

Garanciát vállalunk!

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra minimum 1 év garanciát vállalunk!

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó szolgáltatások

Arculattervezés

Az emberek többsége vizuális, a képi megjelenési formák segítségével könnyebben kapcsolják egymáshoz a dolgokat. Sok esetben a külső jegyek és az első benyomás alapján döntenek az érdeklődők.

Tovább »

Logótervezés

Egy modern logó nem nagy és nem részletes, követi a letisztult formavilágot, hangsúlyos és ízléses. A logó több mint egy jelzés, képi aláírásnak tekinthető az üzleti világban, a brandépítés alapköve és az arculat mozgatórugója.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763