Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Egyedi logótervezés

Manapság nagyon elterjedtté vált a vizuális kommunikáció, szükségessé váltak a könnyen megjegyezhető, egyértelmű jelzések. A logó több mint egy jelzés, képi aláírásnak tekinthető az üzleti világban, a brand építés alapköve és az arculat mozgatórugója. Ahhoz, hogy sikeresen pozicionáljunk egy céget, terméket, szolgáltatást, meg kell ragadnunk a célközönség figyelmét.

Miért van rá szükség?

A logó egy vizuális jelkép, melynek célja, hogy a potenciális ügyfelek emlékezetébe vésődjön, így beazonosítva a vállalkozást/céget, vagy a szolgáltatást/terméket. Fontos tudni, hogy a logó önmagában üres, a tulajdonosán múlik, hogy mivel tölti meg. A lényeg, hogy ne legyen felejthető, hanem a figyelemfelkeltés eszközét hozzuk létre.

Milyen logót tervezünk?

  • Egyszerű, letisztult
  • Megjegyezhető
  • Időtálló
  • Multifunkcionális
  • Releváns

Legyen szó kisvállalkozásokról vagy nagy cégekről, grafikai szolgáltatásainkon belül kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes logó megtervezésére és létrehozására.

Kérjen árajánlatot!

Logótervezés kedvező áron!

A logótervezés lépései

  • Igény felmérése (online kérdőívünk kitöltése)
  • Első tervek elkészítése (a megbeszéltek alapján megküldjük a terveket)
  • A logótervek csiszolása (ha a tervek nem tükrözik az elképzelését, új terveket készítünk)
  • A kiválasztott logó végleges fájljainak elküldése (vektoros formában is)

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Weblapfordítás

A weboldal szövegezése nagy mértékben hozzájárul a sikerhez. Lehetőséget kell adni arra, hogy igény szerint több nyelven is elérhetőek legyenek a weboldalon elhelyezett legfontosabb tartalmak.

Karbantartás

Weblapjának karbantartási munkáit precízen és gyorsan végezzük el. Kedvező árakat és feltételeket garantálunk, hiszen számunkra kiemelten fontos ügyfeleink maximális elégedettsége.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.