Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Szerződési feltételek

Szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Reelweb, weboldal készítés és kapcsolódó szolgáltatások – www.reelweb.hu – weboldalt üzemeltető Reelweb Kft. (székhelye: 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 6. „A” épület II. emelet 48. ajtó; cégjegyzékszáma: 11-09-027363; adószáma: 23353701-1-11 ; email elérhetőség: info@reelweb.hu, telefonszám: +36 70 410 1763; továbbiakban: Szolgáltató) és a vállalkozó által az Egyedi honlapok készítése (továbbiakban: weboldal) nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek.)

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus szolgáltatásra, amely a www.reelweb.hu webcímen található információs, kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó weboldalon keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között a szerződésben leírt módokon jön létre.

1.2. A Reelweb.hu weboldalon bárki szabadon, kötöttségektől mentesen és díjtalanul böngészhet, a weboldal szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon az információkat elérte, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

1.3. A Reelweb.hu weboldal üzemeltetését a Reelweb Kft. végzi.

Székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 6. „A” épület II. emelet 48. ajtó
Telefonszám: +36 70 410 1763
Email: info@reelweb.hu

2. INFORMÁCIÓKÉRÉS, VISSZAHÍVÁSKÉRÉS, AJÁNLATKÉRÉS

2.1. A weboldal látogatóinak, partnereinknek megvan a lehetősége, hogy a weboldal megfelelő modulját igénybe véve a Szolgáltatónak üzenetet, kérdést küldjenek, visszahívás igényt jelentsenek be, és ezen szándékukat a weboldal segítségével eljuttassák irodánkba, kollégáinkhoz.

2.2. A beérkezett információkéréseket kollégáink haladéktalanul feldolgozzák, pontosítás végett felveszik az információkérővel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, és pár napon belül a kért információkat eljuttatják a felhasználónak.

2.3. A beérkezett visszahívás kéréseket kollégáink haladéktalanul feldolgozzák, és három munkanapon belül felveszik a kapcsolatot a visszahívás kérőjével, amennyiben a visszahívás kérésekor a Felhasználó helyes telefonszámot adatot adott meg. Helytelen telefonszám megadása esetén kollégáinknak nem kötelessége, és az esetek túlnyomó többségében nincs is lehetősége a helyes telefonszám kiderítésére.

2.4. A beérkezett ajánlatkéréseket kollégáink haladéktalanul feldolgozzák, pontosítás végett felveszik az ajánlatkérővel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és pár napon belül a kért szolgáltatás, termék tekintetében pontos árajánlatot küldenek az ajánlatkérőnek emailben és/vagy levélben.

2.5. Csapatunk mindent megtesz a beérkezett üzenetek, ajánlatkérések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében, de nem vállal felelősséget az internetes kapcsolat, a hálózat és egyéb előre nem látható hibákból adódóan az információkérés, bejelentkezés postafiókunkba való beérkezésének hiányából következő esetleges károkért, jogkövetkezményekért.

3. SZERZŐI JOGOK

3.1. A weboldal egésze és minden eleme szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal és a weboldalon elérhető tartalom, szerzői mű, illetve más szellemi alkotás – grafikai megoldás, grafika, honlap szerkezete, a honlapon elérhető információ, adatfeldolgozási elv, stb. – szerzői jogi jogosultja, vagy a feljogosított felhasználója a Szolgáltató.

3.2. A weboldalt alkotó és a weboldalon elérhető szerzői jog által védett szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használhatóak fel, nem hasznosíthatóak, sokszorosíthatóak vagy tárolhatóak.

3.3 Abban az esetben, ha a Reelweb.hu oldalon található tartalom, vagy a tartalom bizonyos eleme, illetve az oldalról hivatkozásokon keresztül elérhető tartalmak valószínűsíthetően a szerzői jog előírásaiba ütköznek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az ügyfélszolgálaton!

A jelzett tartalom megvizsgálását követően haladéktalanul eltávolítjuk a sértő tartalmat, illetve lekapcsoljuk a sértő tartalomra mutató linkeket.

4. EGYEBEK

4.1. A Reelweb.hu weboldal igénybevétele feltételezi a böngésző részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a techológiával együttjáró hibalehetőségek elfogadását.

4.2. A szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Reelweb.hu weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be.

4.3. A Reelweb.hu weboldal ezúton tájékoztatja felhasználóit, hogy adataikat az esetlegesen létrejött megbízási/szolgáltatási szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adataikat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként közreműködik. Az alvállalkozók a weboldal által átadott személyes adatokat az igénybevett szolgáltatás zökkenőmentes lebonyolíthatóságán és annak későbbi bizonyíthatóságán túl semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további jogi, vagy természetes személyeknek átadni. Az adatok kezelésekor a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek, a weboldal Adatvédelmi elveinek megfelelően jár el a weboldal üzemeltetője.

4.4. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges, a jogvita rendezésére a szerződő felek a Tatabányai Járásbíróság joghatóságát kötik ki.

4.5. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Tatabánya, 2017.12.16.

Letöltés PDF formátumban

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763