Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Adwords kampány

Adwords kampány üzemeltetés

Aki gyorsan szeretne érvényesülni az interneten, és a leghatékonyabb hirdetési formát keresi, ahol a legkevesebb befektetéssel lehet a legtöbb releváns látogatót, érdeklődőt, megrendelőt, vásárlót becsatornázni oldalára, nem vitás, hogy a keresőmarketing leghatékonyabb ilyen eszköze ma az Adwords hirdetés, a célzott Adwords kampányok.

Adwords kampány üzemeltetés

Mi az az adwords, és mire jó?

Az Adwords a Google kattintás alapon elszámolásra kerülő (PPC – pay per click) hirdetési rendszere, amely előre beállított hirdetéseket jelenít meg attól függően, hogy a felhasználó épp mire keres rá a Google keresőben. És csak akkor kell fizetni, ha a felhasználó rákattint az adott hirdetésre. A természetes találati listán az első pozíciókat megszerezni nem egyszerű feladat, viszont az Adwords hirdetési rendszer használatával akár azonnal a legjobb pozíciókban lehet az oldal a keresőkben.

Használatának alapja viszonylag egyszerű. Egy, a marketing célhoz elkészített hirdetést feltöltését követően be kell állítani az Adwordsben, hogy milyen kulcsszavak begépelésekor kell megjelennie a hirdetésnek. A hirdetéshez fel kell tölteni pénzt egy virtuális Adwords számlára, és ameddig a pénz el nem fogy, a hirdetés megjelenik minden felhasználónak, aki az adott kulcsszóra keres. Egyszerű és tiszta munka.

Mi mindenre alkalmas egy Adwords hirdetés?

 • Új látogatók szerzése a weboldalra
 • Ajánlatkérők számának növelése
 • Vásárlók számának növelése, új vásárlók szerzése
 • Régi vásárlók vásárlásra ösztönzése
 • Eseményre jelentkezők számának növelése
 • Hírlevél feliratkozók gyűjtése
 • Márkaismertség növelése
 • Akciók, végkiárusítások, elfekvő készletek népszerűsítése

Hol jelennek meg az Adwords hirdetések?

Egyszerű megközelítésben vizsgálva a helyzetet, a Google keresőben a keresendő szó vagy kifejezés beírását követően a találati lista elején, a természetes (organikus) találatok felett és alatt jelennek meg ezek a hirdetések, így az adott terméket, szolgáltatást kereső felhasználó megkerülhetetlenül találkozik a hirdetéssel. Az Adwords hirdetéseinek hatékonysága azért is kimagasló, mert nemcsak itt jelennek meg ezek a hirdetések, hanem a Google széles körűen használt egyéb szolgáltatásaiban – Gmail, Google képek, Google térkép, stb. – valamint a Google tartalmi hálózatának részét képező különböző weboldalakon is.

Adwords kampány szolgáltatásunk:

 • Adwords kampányok tervezése és lebonyolítása
 • Adwords hirdetések készítése
 • Adwords kampányok vizsgálata, optimalizálása
 • Display kampányok lebonyolítása
 • Remarketing kampányok

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Miért érdemes az Adwords kampány kezelését szakemberrel végeztetni?

Bár az Adwords kezelése, beállítási felületeinek használata megtanulható, vannak online leírások az interneten, mégis jobb az Adwords kampány kezelést szakemberre bízni.

Az Adwordsben egy tapasztalatlan kampánykezelő hamar el tudja költeni a pénzét, és még kattintás is lesz belőle, tehát látogató is jön az oldalra. A profi kampánykezelő szakember azonban úgy optimalizálja az Adwords fiók beállításait, hogy a legalacsonyabb költséggel a legtöbb olyan látogató érkezzen az oldalra, aki ténylegesen vásárol, ajánlatot kér, vagy a cég céljainak megfelelő interakciót végzi el az oldalon. 

További ok a szakemeber bevonása mellett, hogy a kampányok környezete folyamatosan változik, a konkurencia sem tétlenkedik, tehát folyamatos felügyelet és beavatkozás szükséges, arról nem is beszélve, hogy az Adwords fejlesztői is folyamatosan hozzák az új, egyre összetettebb megoldásokat.

Mekkora befektetés kell egy Adwords kampányhoz?

Alapvetően az ideális Adwords kampány költségkerete függ a reklámozandó termékek, szolgáltatások mennyiségétől, a termékstruktúra, szolgáltatásstruktúra differenciáltságától, a szakterülettől és a konkurenciák által támasztott versenyhelyzettől is. Az Adwordsben a kattintások után kell fizetni, és a különböző kulcsszavak, a különböző szakterületek más költségszinten érhetőek el. Míg egy nem túl nagy versenyben lévő kulcsszó akár 10-20 Ft körüli összegért is elérhető, vannak olyan kulcsszavak, ahol már a több száz forintos kattintási költség sem elegendő. Ha mondjuk megcélzunk napi 100 kattintást, akkor a költségkeret: 100 x 30 nap x átlagos kattintási költség képlettel számolható.

Általánosságban elmondható, hogy Adwords kampány már napi 1.000 Ft (havi 30.000 Ft) körüli összegtől indítható kisebb cégek, szolgáltatók esetében, de egy komolyabb webáruház esetében a pár százezer forintos havi kampányköltés az ideális alsó határ.

Követhető a megtérülés Adwords kampányok esetén?

Abszolút követhető minden: a napi költés, az aktív, a kattintott kulcsszavak, a költségek, az eredmények. Az Adwords összekapcsolható az oldal analitika programjával, és akár azt is lehet látni, hogy az adott termék eladása a webáruházban hány kattintásból, azaz hány forint marketing ráfordításból jött össze. 

Adwords kampány üzemeltetés – Ajánlatkérés

Kérjük, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, illetve írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az
adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Köszönjük, hogy érdeklődik a ReelWeb Kft. teljes körű szolgáltatásai iránt.

Gyors reakcióidő

Kérje kötelezettségektől mentes árajánlatunkat online! Kollégáink maximum 36 órán belül válaszolnak minden kérésre.

Garanciát vállalunk!

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra minimum 1 év garanciát vállalunk!

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó szolgáltatások

Weblapok keresőoptimalizálása

A seo a különböző keresőkből származó látogatói forgalom maximalizálásáért felel azzal, hogy minél jobb pozíciókat tesz lehetővé adott kulcsszavakra a találati listán. Tehát nem kérdés, keresőoptimalizálni kell a weboldalakat.

Tovább »

Linképítés

Egy weboldal, webáruház ismertsége, tartalmának, értékesített termékeinek, szolgáltatásainak minősége, a látogatói vagy vásárlói élmény általában egyenes arányban van az oldalra mutató linkek számával.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763