Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Weboldal

Teljes körű weboldal és webáruház készítés

A weboldalkészítés ma már mindennapos feladatnak számít, nagyon sok weboldalt élesítenek és frissítenek minden nap. A hétköznapi élet része, teljesen beleolvadt az emberek mindennapjaiba. Éppen ezért nagyon fontos, hogy egy cég vagy vállalkozás weboldala kitűnjön a tömegből, ezzel magához csábítva a látogatókat és a vásárlókat. Egy átlagos weboldalt készíteni nem nehéz feladat, de bevételt és forgalmat hozó weboldalt készíteni már sokkal nehezebb, szakemberek segítsége nélkül szinte lehetetlen.

Weboldalkészítés

Weboldalkészítés

A saját weboldallal rendelkező cégek aránya egyes szektorokban már meghaladta a 75%-ot. Ezek alapján egyértelműen kijelenthető, hogy szinte minden vállalkozás számára elvárt a világhálón való megjelenés, hiszen ez egy megtérülő befektetés. Egy cég vagy vállalkozás weboldala olyan kép, amelyet az online látogatók és érdeklődők felé mutat. Egy elhanyagolt weblap olyan, mintha nem is lenne. Beérkeznek a látogatók, és már mennek is. Magas a visszafordulási arány. Egyáltalán nem mindegy, milyen a weboldal külleme, tartalma. Szükség van folyamatos karbantartásra, frissítésre, és egy idő után korszerűsítésre is. A weboldal korszerűsítés nemcsak modernebbé és teljesebbé varázsol egy weboldalt, hanem a látogatókat is meggyőzi arról, hogy olyan céget vagy vállalkozást bízzanak meg feladatokkal, akik képesek időről időre megújulni, ismerik a legújabb trendeket.

Weboldal

Weboldalkészítés szolgáltatásaink:

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Webáruház készítés

Ha valaki az interneten szeretne terméket eladni, akkor ahhoz fontos a jól felépített, jól működő és optimalizált webáruház. A webáruház készítés sikerének egyik kulcsa a rugalmas, letisztult, modulárisan felépített adminisztrációs felület, ahol a termékkategóriák, a termékek és a kapcsolódó hírek, információk hatékonyan és gyorsan feltölthetőek, frissíthetőek. A weboldalak karbantartása nagyon fontos, de a webáruházak esetében ez hatványozottan igaz. Rendszeresen változhatnak a termékek, termékcsoportok, árak, raktárkészletek, stb. Egy nagyobb webáruház karbantartása és üzemeltetése egész embert kíván. 

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763