Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Online szoftverfejlesztés

Az online szoftverfejlesztés egy olyan nagyszerű szolgáltatás, amely által egy cégen, irodán belül sokkal hatékonyabbá, zökkenőmentesebbé lehet tenni a munkát. Segítségünkkel nem lesz fennakadás a sok különféle program és a felesleges applikációk sokasága miatt. Szoftvereink csak online elérhetőek, és MySQL adatbázist használva működnek.

Egyedi szoftver

Egy egyénre szabott online szoftver számtalan problémára nyújthat megoldást, a lényege, hogy pontosan az Ön elvárásainak tegyen eleget. Az online szoftverfejlesztéssel megoldhatóak többek között a következő problémák:

  • Az adminisztrációs tevékenységek, és egyszerű rutinfeladatok bárhonnan, gyorsan és biztonságosan elvégezhetőek.
  • Folyamatos fejleszthetőség és bővítés. Alacsony árak mellett követi a vállalat változását.
  • Könnyedén öszekapcsolható más meglévő rendszerekkel (pl. weboldalról érkező megrendelések összekapcsolása egy online vállalalatirányítási rendszerrel).
  • A drága és rendszeresen fizetendő licensz díj a múlté. Nálunk nincs licensz díj.

Kérjen árajánlatot!

Előnye

Az általunk készített szoftverek, bármilyen opreációs rendszeren tökéletesen futnak, hiszen csak egy böngészőre van szükség a használatukhoz. Igény szerint kialakítható többfelhasználós rendszer, ahol minden felhasználó tevékenysége nyomonkövethető.

Egy saját igények szerint készülő szoftver segítségével nincsenek többé felesleges funkciók, amelyek csak lassítják a munkáját. Ám ami a legfontosabb, hogy nem kell egyetlen komplex feladat miatt akár több programot is egyszerre használnia, ami ugyancsak zavaró és csökkenti a munkavégzés hatékonyságát.

Szoftverfejlesztés

A személyre szabott szoftverfejlesztés legfőbb előnye, hogy pontosan azokat a feladatokat látja el, amelyeket Ön kért. Nem kell egy olyan bonyolult programot használnia, amely számtalan haszontalan funkcióval van ellátva, vagy éppenséggel nem old meg minden szükséges feladatot.

Kedvező feltételek

Az általunk biztosított szoftverfejlesztés célja minden esetben az, hogy az adott probléma, illetve feladat megoldására a lehető legegyszerűbb és egyben a legpraktikusabb online megoldást kínáljuk. Önnek csak fel kell vázolnia az elképzeléseit, a program célját, és hamarosan kézhez kapja azt a szoftvert, ami megkönnyíti mindennapjait.

Munkáinkra minimum 1 év garanciát vállalunk, és garantáljuk a felmerülő hibák gyors és szakszerű javítását maximum 3 munkanapon belül!

Rendelés

Ha egyedi, igényekre szabott online szoftverfejlesztésre van szüksége, akkor forduljon Hozzánk bizalommal! Küldje el számunkra elképzeléseit, ötleteit, hogy Önnel együttműködve elkészítsük a tökéletes szoftvert, amely minden elvárásának eleget tesz.

Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.