Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Szoftver

Szoftverfejlesztés

Az online szoftverfejlesztés egy olyan nagyszerű szolgáltatás, amely által egy cégen, irodán belül sokkal hatékonyabbá, zökkenőmentesebbé lehet tenni a munkát. Az egyénre szabott online szoftverek számtalan problémára nyújthatnak megoldást, a lényegük, hogy pontosan a megrendelő elvárásainak tegyenek eleget. A saját igények szerint készülő szoftver segítségével nincsenek többé felesleges funkciók, amelyek lassítják a munkát. Ami a legfontosabb, hogy nem kell egyetlen komplex feladat miatt akár több programot is egyszerre használni, ami ugyancsak zavaró és csökkenti a munkavégzés hatékonyságát.

Hódítanak az egyedi webalkalmazások

Az alkalmazások térhódítása

Manapság egyre nagyobb az igény arra, hogy több ember is dolgozhasson ugyanazon adatbázison egy cégen belül, és több platformon. A legtöbb dobozos szoftver platformfüggő és mennyiségi liszensszel árulják őket, amit évente frissíteni kell. Sok esetben ezek nem hatékonyak, és hosszú távon nagyon drágák. Az ilyen szoftvereket nagyon jól tudják helyettesíteni az online szoftverek. Futtatásukhoz nem kell más, csak egy internetkapcsolattal rendelkező eszköz és egy böngésző. A szoftver úgy működik, mint egy weboldal. Be kell írni a domain nevét a böngésző címsorába, és bejelentkezés után már használható is. Reszponzív kialakításának köszönhetően minden mobiltelefonhoz és tablethez alkalmazkodik.

Egyedi szoftverfejlesztés

Az egyénre szabott online szoftver számtalan problémára nyújthat megoldást. Az online szoftverek bármilyen opreációs rendszeren tökéletesen működnek, hiszen csak egy böngészőre van szükség a használatukhoz. Igény szerint többfelhasználós rendszerré alakíthatóak, ahol minden felhasználó tevékenysége nyomon követhető, jogosultágaik személyre szabhatóak. A személyre szabott szoftverfejlesztés legfőbb előnye, hogy pontosan azokat a feladatokat látja el, amit szükséges. Nem kell több olyan bonyolult programot használni, amelyek számtalan haszontalan funkcióval vannak ellátva, vagy éppenséggel nem oldanak meg minden szükséges feladatot. Milyen előnyei vannak még?

 • Az adminisztrációs tevékenységek és egyszerű rutinfeladatok bárhonnan, gyorsan és biztonságosan elvégezhetőek.
 • Folyamatos fejleszthetőség és bővítés. 
 • Alacsony árak mellett követi a vállalati igények változásait.
 • Könnyedén öszekapcsolható más meglévő rendszerekkel.

Milyen megoldásokra javasolt webes alkalmazás?

A legtöbb webes szoftver konkrét megrendelésre készül, melyek segítik egy cég vagy vállalkozás mindennapi életét. Nagy mértékben felgyorsítják a rutinfeladatok elvégézését, és segítik a vezetés munkáját. Néhány gyakori szoftvercsoport, amelyekre egyedi megoldások születnek:

 • Rendeléskövető, rendelésfeldolgozó szoftverek
 • Online nyilvántartó rendszerek, ügyféladatbázisok, raktáradatbázisok
 • Egyszerűsített vállalat- és folyamatirányítási szoftverek
 • Intelligens eszköz (rfid, chip, mágnescsík) alapú azonosító szoftverek
 • Hírlevélküldő rendszerek, időpontfoglaló, tanulmányi szoftverek

A szoftverfejlesztés menete

Fontos, hogy a megrendelőnek egy olyan dokumentummal kell készülnie, amely tartalmazza a szoftver összes funkcióját, a fejlesztéshez szükséges háttérismereteket, esetleg a fontosabb képernyőképek tervezetét is. Egy ilyen specifikáció nagyban megkönnyíti a későbbi fejlesztési folyamatot, és a megrendelő is tisztán látja saját szoftvere funkcióit, elvárt működését.

A fejlesztés folyamatos teszteléssel a megrendelővel történő egyeztetések alapján történik. A végeredmény egy olyan egyedi termék, amely illeszkedik a cég vagy vállalkozás arculatához, és pontosan azokat a funkciókat tudja, amit elvárnak tőle. Segíti a céget és annak ügyvitelét jobbá, pontosabbá, hatékonyabbá, átláthatóbbá és nyereségesebbé tenni. A szoftver átadása után a megrendelő és a fejlesztő csapat időközönként összeülnek, és egyeztetnek az esetleges hibák javításáról vagy a továbbfejlesztési lehetőségekről. Egy egyedi szoftver ára előre nehezen definiálható, de ami bizonyos, hogy hosszú távon biztosan megtérül.

Milyen előnyei vannak egy webes szoftvernek?

 • Gyorsak és könnyen kezelhetőek
 • Platformfüggetlenek
 • Nincs mennyiségi liszensz, korlátlan eszközön használhatóak
 • Egyedi igényekhez igazodik, nincsenek felesleges modulok
 • Könnyen frissíthetőek, hiszen csak a böngésző tartalmát kell újrahívni

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763