Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat

Egyedi weboldal vagy CMS rendszer?

Ma már egy weboldal ekészítésére többféle alternatíva is rendelkezésre áll. Az egyszerűbb verzió, amikor valamelyik ingyenesen telepíthető tartalomkezelő rendszer (CMS) használata mellett dönt valaki. A másik opció pedig az egyedi weboldal készítés, aminek az a lényege, hogy szakemberre bízzuk a feladatot.

2020-11-08
Egyedi weboldal vagy CMS rendszer?

CMS weboldal 

Az egyik leghíresebb ingyenesen használható tartalomkezelő rendszer a WordPress. A legnagyobb előnye, ami miatt sokan előszeretettel használják, hogy a telepítést követően azonnal használható. Alapszinten felhasználóbarát adminisztrációs felülettel rendelkezik, a letölthető bővítményekkel pedig tetszés szerint személyre szabható. A weboldal kinézetének módosítására is van lehetőség az ingyenes, illetve fizetős sablonok segítségével. Viszont ha már komolyabb elvárásoknak kell megfelelni, vagy összetettebb rendszert szeretnénk építeni (például termékkatalógus), akkor eléggé nehéz a rendelkezésre álló adminisztrációs felülettel dolgozni. Még a tapasztalt szakembereknek is kihívást jelent.

A WordPress weboldal remek választás mindenkinek, akinek van ideje elszöszmötölni a rendszer kezelésével, lehetőségeinek kiismerésével. Gondolunk itt például a bővítmények, sablonok keresgélésére, a frissítések és a szükséges beállítások elvégzésére. Ha valaki felhasználói szinten is szeretné kezelni a rendszert, akkor nem árt elvégeznie egy WordPress tanfolyamot vagy legalábbis megnézni a legfontosabb tutorial videókat. Tehát folyamatosan fogllakoznia kell vele, mert ha ezt nem teszi meg, akkor könnyű célpont lehet a robotok és a hackerek számára.

Egyedi készítésű weboldal

A WordPress weboldal szép és jó, de megvannak a maga korlátai. Ha valaki olyan funkciókra vágyik, amiket bővítményekkel nem tud megoldani vagy olyan kinézetet szeretne a weboldalának, amire nem talál megfelelő sablont, akkor szükség van egy programozóra, aki lefejleszti azt. A WordPress honlapok esetében a reszponzív kinézet sem mindig tökéletes kódolás nélkül. 

Ha ilyen problémákkal szembesülünk és az "elmegy" helyett profi weboldalt szeretnénk, akkor ahelyett, hogy házilag oldanánk meg a feladatot érdemes rábíznunk egy szakemberre a munkát, aki elvégzi a szükséges programozás feladatokat. Igény esetén nem csak a kódokat írja át, hanem gondoskodik az oldal folyamatos karbantartásáról, frissítéséről és az esetleges módosításokat, ellenőrzéseket is elvégzi. 

A weboldal készítés kiszervezése azok számára ideális választás, akiknek nincs idejük, kedvük ahhoz, hogy weblap készítéssel, karbantartással foglalkozzanak, helyette inkább kifizetik a szakértői közreműködést. Emellett azoknak is érdemes programozó segítségét kérniük, akiknek extra igényeik vannak és tényleg profi weblapot szeretnének. Tipikus példák erre a vállalkozók, akik számára fontos, hogy a weboldalukkal is lépést tudjanak tartani a versenytársaikkal.

Kapcsolódó kulcsszavak

# Egyedi weboldal

# CMS weboldal

# Wordpress weboldal

# Programozás feladatok

Kapcsolódó híreink

Egy weboldal önmagában nem elég!

Egy weboldal önmagában nem elég!

Sokan úgy gondolják, ha készíttetnek egy drága weboldalt, akkor máris a keresőlisták élére kerülnek, és hátradőlhetnek. Ez sajnos nem így van. Mi kell még a sikerhez?

Miért fontos a gyakori weblap frissítés?

Miért fontos a gyakori weblap frissítés?

Weboldal tulajdonosként nem elegendő csak az online megjelenés, jelentős energiát kell fektetni a keresőoptimalizálásba, valamint a weboldalon megjelenő tartalmak fejlesztésébe.

Mire jó az ingyenes weboldalkészítés?

Mire jó az ingyenes weboldalkészítés?

Ma már rengeteg ingyenes weboldalkészítési lehetőség van az interneten. Első hallásra nagyon vonzónak hangzik az ötlet, de egy ingyenes weboldal használatának számos rejtett hátránya van.

Kapcsolódó szolgáltatások

Egyedi weboldal készítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett weblap nélkül. A weboldalkészítés fontos minden vállalkozás életében ahhoz, hogy az online világban érvényesülni tudjon.

Tovább »

Weboldal korszerűsítés

Ma már kijelenthető, hogy weblapok is elavulhatnak. A látogatók igényei és a webes megjelenés elvárásai folyamatosan változnak. Az online megjelenés nagyon fontos az új ügyfelek szerzésében.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763