Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Szövegírás

Marketing szövegírás, seo szövegek

Legyen szó weboldalról, webáruházról, vagy bármilyen webes kommunikációról, marketing aktivitásról, elkerülhetetlen a megfelelő szöveges tartalom elkészítése az üzenet, ajánlat hatékony elmagyarázásához, megértetéséhez. Nem ugyanazon szempontok szerint kell megírni egy webáruház termékleírását, egy blogbejegyzést, egy szakmai újdonságot bemutató hírt, és akkor a social media rövid poszt üzeneteiről ne is beszéljünk. 

Optimalizált szövegírás

Marketing szövegírás

A szorosan vett marketing szövegek írása komoly felkészültséget és tapasztalatot igényel, hiszen ezek a szövegek elmagyarázzák az ajánlat lényegét, érzelmileg megérintik az olvasót, kiemelik a fontos előnyöket. A marketing szövegírásnál nagyon fontos a pontos, egyszerű fogalmazás, a gyors megértést szolgáló tagoltság, a termékre, a közönségre szabott szóhasználat és az eredetiség. Általában a marketing szövegek szerves része a vásárló motiválása, a vásárlásra ösztönzés, amit úgy kell megoldani, hogy az olvasó egyáltalán ne érezze, hogy valamit is rá akarnak tukmálni.

Keresőoptimalizált szövegírás

Ha weboldalra, webáruházra kell szöveges tartalmat készíteni, ma már alapkövetelmény, hogy a keresőoptimalizálás alapelveinek is megfelelő szöveg készüljön, hiszen a keresőkből ingyen beérkező látogatók minden üzemeltető számára fontosak. A keresőoptimalizált szövegek írása esetén a keresők számtalan értékelési szempontjának megfelelően készül a szöveg: megfelelő felépítés, sebészi pontosságú kulcsszavazottság, szabványkövetés, a tartalom elemeinek pontos felcímkézése, szakszerű hivatkozások beépítése, stb.

Hír, PR cikk, blogbejegyzés írása

A weboldalak többsége felismerte a weboldalon vagy a webáruházon belül működtetett blogok, hírmodulok jelentőségét. Viszont ezeknek a hírmoduloknak a működtetése is szakértelmet és folyamatos odafigyelést kíván. A hírek, cikkek, blogbejegyzések általában a klasszikus hírelőállítási szabályokat követik, nincsenek igazi méretkorlátok, mindig a célközönség ízlésére és médiafogyasztási szokásaira készülnek a szövegek.

Szövegírás szolgáltatásunk:

  • Weboldalak komplett tartalomírása, szövegírása, feltöltése
  • Keresőoptimalizált szövegírás
  • Hírek, cikkek írása, hírrovatok kezelése
  • PR cikkek írása
  • Webáruházak optimalizált termékleírásainak elkészítése

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Webáruházak speciális szövegeinek elkészítése

A webáruházak tartalomigényének speciális területe a termékeket bemutató szövegek, termékleírások, termékspecifikációk, termékparaméter oldalak szövegezése. A megfelelő szövegezés rettenetesen fontos itt is, hiszen a vásárló a szöveg alapján (is) dönt arról, hogy megvásárolja-e az adott terméket, vagy ha nem kapott elég választ kérdéseire, továbbáll egy olyan webáruházba, ahol minden információ áttekinthetően és lényegre törően megtalálható.

Weboldalak, webáruházak komplett szöveg- és tartalomírása

Bizonyos esetekben célszerűbb, ha a weboldal, webáruház komplett szövegírása egy kézben összpontosul, így az üzemeltetőnek nem kell számára idegen feladatot végezni, az összes tartalom egy stílusban lesz megírva, és a szövegek hatékonysága és határidőre történő elkészülése is garantált.

Kollégáink sok éves szövegírási és keresőoptimalizálási tapasztalata és számtalan szövegírási referenciánk biztosíték a hatékony szövegek és tartalmak előállítására. Próbáljon ki bennünket!

Marketing szövegírás, seo szövegek – Ajánlatkérés

Kérjük, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, illetve írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az
adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Köszönjük, hogy érdeklődik a ReelWeb Kft. teljes körű szolgáltatásai iránt.

Gyors reakcióidő

Kérje kötelezettségektől mentes árajánlatunkat online! Kollégáink maximum 36 órán belül válaszolnak minden kérésre.

Garanciát vállalunk!

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra minimum 1 év garanciát vállalunk!

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó szolgáltatások

Weblapok keresőoptimalizálása

A seo a különböző keresőkből származó látogatói forgalom maximalizálásáért felel azzal, hogy minél jobb pozíciókat tesz lehetővé adott kulcsszavakra a találati listán. Tehát nem kérdés, keresőoptimalizálni kell a weboldalakat.

Tovább »

Linképítés

Egy weboldal, webáruház ismertsége, tartalmának, értékesített termékeinek, szolgáltatásainak minősége, a látogatói vagy vásárlói élmény általában egyenes arányban van az oldalra mutató linkek számával.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763