Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Sikeres keresőoptimalizálás

Ma már számtalan hirdetési módszerrel találkozhatunk, melyek többé-kevésbé sikeresek. Mivel egyre többen fordulnak az internethez, bármit is keresnek, bármire is van szükségük, valamelyik ismert keresőoldalt használják. Ezért ha valamit az interneten szeretnénk hirdetni, a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás. Ez egy több lépésből álló feladat, amely kiterjed a honlapok belső felépítésére és a linkhálózat bővítésére egyaránt.

Ingyenes tanácsadás

Keresőoptimalizálási tanácsadással látjuk el azokat az ügyfeleinket, akik nem ismerik ki magukat a keresőmotorok világában. A tanácsadás díjtalan, keressenek minket bizalommal!

Fő szolgáltatásaink

  • Weboldal elemzés
  • Weboldal gyorsítás
  • Linképítés
  • PR cikk írás és megjelenítés
  • Sajtóközleményes linkmarketing

A Reelweb.hu sikeres keresőoptimalizálást biztosít ügyfeleinek

Csapatunk a fent említetteken kívűl további szolgáltatásokat is biztosít (aloldali szövegírás, Google kampányok), melyekre minden esetben egyedi árajánlatot kell kérni. Több keresőoptimalizálási szolgáltatás igénybevétele esetén kedvezményeket biztosítunk ügyfeleinknek.

Kérjen árajánlatot!

Weboldal elemzés

Ha keresőoptimalizálást szeretne weboldala számára, akkor első lépésként megvizsgáljuk, hogy az tartalamaz-e olyan megoldásokat, amelyek gátolhatják optimalizálási munkánk sikerességét. Az általunk felfedezett problémás területeket egy részletes jelentés formájában tudatjuk Önnel, és megoldási javaslatokat is adunk az egyes hibák orvosolására. Igény esetén a szükséges javítások megvalósítását is vállaljuk.

Weboldal gyorsítás

Ha lassú egy weboldal betöltési sebessége, akkor a legtöbb felhasználó elveszti a türelmét, és bezárja az oldalt. A betöltődési sebesség ma már fontos SEO rangsorolási faktor. Ha egy weboldal ezen mutatója gyengébb a kelleténél, akkor a találati listán hátrébb kerül, ami a vásárlók és a megrendelők elveszítéséhez vezet. Ha úgy gondolja, hogy Önnek is weboldal gyorsításra lenne szüksége, keressen minket bizalommal.

Weboldalak gyorsítása - PageSpeed Insights

Kiváncsi rá hogyan értékeli weboldalát a Google? Tesztelje le Ön is!
Google PageSpeed Insights »

Linképítés

Segítségünkkel az Ön által megadott kulcsszavakra weblapja a sokak által használt keresőoldalak legelejére juttatható. Ez azért nagyon fontos, mert általában az első pár találatot szokták figyelembe venni az érdeklődők. Minél több külső hivatkozást helyezünk el az Ön webhelyére, annál magasabb lesz a rangsorolása. A linképítés a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme.

PR cikk írás és megjelenítés

A PR cikk egy szórakoztató írás, amelyben bemutatjuk az Ön által kínált lehetőségek erősségeit, és bizalmat gerjesztünk az érdeklődőkben. A megfelelő honlapon elhelyezve az online felhasználók sokasága számára teszi ismertté vállalkozását, szolgáltatásait, webáruházát és minden egyebet, amit nyújt. Ezáltal weboldalán egyre több és több érdeklődőt, online áruházában pedig egyre több és több potenciális vásárlót köszönthet.

Ez természetesen még nem minden, ugyanis az is nagyon fontos, hogy az adott cikk milyen oldalon jelenik meg. Egy népszerű PR cikk gyűjtemény magas látogatottsági szinttel, egy koros domain-el sokkal hatékonyabb eredményt tud biztosítani, így amikor valaki igénybe veszi a PR cikkek biztosította egyedülálló lehetőségeket, érdemes ezt is szem előtt tartani.

Sajtóközleményes linkmarketing

Első lépésben újságírónk ír egy minőségi cikket, melyet aztán kiküldünk hírportáloknak, magazinoknak, mint sajtóanyagot. Reményeink szerint pedig minél többen átveszik, és belőle forrásként meglinkelik az adott weboldal, melyet erősíteni, marketingezni, népszerűsíteni szeretnénk. A tapasztalataink mindenképpen pozitívak, hiszen ez egy Google-algoritmusbarát megoldás a linkszerzésre, így helyezésjavító hatásuk is lehetséges.

A linkek hosszútávon megmaradhatnak, mivel nem rövid életű linkgyűjteményekbe kerülhet ki az írás, hanem nagy múlttal és vélhetően jövővel rendelkező oldalakra. Garancia persze nincs a kikerülésre, éppen ezért egy kedvező sikerdíjas megoldást dolgoztunk ki. Csak akkor kell fizetni, ha a cikk valahol megjelentetésre került.

Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Karbantartás

Weblapjának karbantartási munkáit precízen és gyorsan végezzük el. Kedvező árakat és feltételeket garantálunk, hiszen számunkra kiemelten fontos ügyfeleink maximális elégedettsége.