Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
IOS applikáció készítés

IOS applikáció készítés

Egy mobil alkalmazás készítése előtt célszerű belevágni egy piackutatásba, és pontosan megismerni a látogatói szokásokat. Ezt követően lehet felépíteni az alkalmazás egyedi funkcióit. Mindenképpen hosszabb tervezési és fejlesztési időre kell számítani (átlagosan 30-45 munkanap), ami természetesen függ az egyedi funkciók számától is.

iOS applikáció készítés

IOS alkalmazás készítése

A bonyolultabb alkalmazásokat érdemes több lépcsős fejlesztésben elkészíteni, így gyorsabban bevezetésre kerülhet egy alap alkalmazás. A visszajelzések és a mérések alapján pontosabban behatárolható lesz, hogy mely területeken kell a következő fejlesztéseket véghezvinni. Az iOS (Swift) programozás alatt folyamatos egyeztetés és tesztelés zajlik, az elkészült funkciók egy demo alkalmazáson keresztül megtekinthetőek, kipróbálhatóak.

Igény esetén összekapcsolhatóak a korábbi céges adatbázisokkal, megrendelésekkel, raktárkészletekkel. Lehetőség van arra, hogy ezeket felhasználva összetett alkalmazások készüljenek, amelyek automatikusan szinkronizálódnak és együttműködnek a korábbi rendszerekkel.

Mennyibe kerül egy Apple alkalmazás?

Egy iOS alkalmazás elkészítésének költsége számos tényezőtől függhet, az applikációban megvalósítható funkciók száma, variációja rettenetesen széles.

Az iOS alkalmazás előnyei

  • Egyedi funkciók segítségével az ügyfelek számára vonzó lehet az alkalmazás letöltése és rendszeres használata.
  • Az applikációk erősíthetik a márka és az ügyfél kapcsolatát.
  • Rendszeresen frissülő webes tartalmak nyomon követésével célirányosan a weboldalra irányítható a forgalom.
  • Telepítés után azonnal indul, internetkapcsolat nélkül is hozzáférhetőek a tartalmak.
  • Az alkalmazás képes kihasználni az okostelefonok nyújtotta lehetőségeket (kamera, helymeghatározás, Bluetooth, stb.).
  • A  mobil alkalmazások kényelmesebbé teszik a fogyasztást.
  • Az appok lényegesen szebbek és gyorsabbak, mint a reszponzív weboldalak.

Az iOS mára az egyik legelterjedtebb mobil operációs rendszerek közé tartozik. Nyílt forráskódú és szabadon módosítható, ezáltal a fejlesztőknek nagyobb szabadságuk van az applikációk készítésekor. A fejlesztés egyszerű, gyors, és komplex feladatok is megvalósíthatóak ezen az operációs rendszeren.

Mobil alkalmazás vagy mobil weboldal?

Sokak által vitatott kérdés ez, de vajon melyik az előnyösebb? Mind a webes, mind a mobil megoldásoknak vannak előnyei és hátrányai egyaránt. A fő kérdés inkább az, hogy a látogatók szempontjából melyik a kézenfekvőbb megoldás. Nem mindenkinek kell mobil alkalmazást készítenie, sok esetben elegendő a weboldalt reszponzívvá alakítani. 

Érdemes szem előtt tartani, hogy honnan érkeznek a látogatók. Ha a többségük a keresőrendszerekből (Google, Yahoo, Bing)  vagy direkt érkezik a weboldalra, akkor sokkal inkább egy reszponzív keresőbarát weboldal javasolt. Ebben az esetben ügyelni kell a minőségi tartalmak, a keresőbarát url-ek és a különböző keresőoptimalizálási irányelvek betartására.

A rendszeresen visszatérő látogatók számára érdemes lehet egy hatékony mobil alkalmazás készítése. Ez a megoldás akkor javasolt, ha viszonylag gyakran nagy mennyiségű tartalom (termékek, hírek, akciók, újdonságok) kerül fel a weboldalra. Egy Apple alkalmazással push értesítések küldhetőek a felhasználóknak, amiben azonnal értesülhetnek a weboldalra felkerülő frissítésekről, még akkor is, ha az alkalmazás éppen nem fut.

IOS applikáció készítés – Ajánlatkérés

Kérjük, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, illetve írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az
adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Köszönjük, hogy érdeklődik a ReelWeb Kft. teljes körű szolgáltatásai iránt.

Gyors reakcióidő

Kérje kötelezettségektől mentes árajánlatunkat online! Kollégáink maximum 36 órán belül válaszolnak minden kérésre.

Garanciát vállalunk!

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra minimum 1 év garanciát vállalunk!

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó szolgáltatások

Egyedi weboldal készítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett weblap nélkül. A weboldalkészítés fontos minden vállalkozás életében ahhoz, hogy az online világban érvényesülni tudjon.

Tovább »

Egyedi webáruház készítés

Az online jelenlét nélkülözhetetlen minden vállalkozás számára, mert csak így tudja hatékonyan növelni forgalmát. A webáruház készítés célja az értékesítés és a forgalom növelése.

Tovább »

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763