Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Weblapkészítés felsőfokon!

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér. Tehát ha egy vállalatnak vagy vállalkozásnak nincs egyedi weblapja, akkor még csak esélye sem lesz arra, hogy megismerjék a termékeit, illetve szolgáltatásait.

Kiemelt weboldal csomagjaink

Az egyedi weboldal elkészítésének költsége számos tényezőtől függhet, a weboldalon megvalósítható funkciók száma nagyon változatos lehet. Alábbi weboldal csomagjainkban a gyakran kért funkciókat és azok költségeit foglaltuk össze.

A feltüntetett árak nettó árak, és tájékoztató jellegűek!
Bemutatkozó csomag
Bemutatkozó
69.000 Ft
Induló csomag
Induló
89.000 Ft
Haladó csomag
Haladó
149.000 Ft
Profi csomag
Profi
220.000 Ft
Egyedi webdesign
Keresőbarát kialakítás
Social média, Google Analytics
Kapcsolati űrlap, ajánlatkérés
Animált slideshow és képgaléria
Belső kereső
Reszponzív (mobil) weboldal
Többnyelvű weboldal
Widget sor
Hírmodul
Adminisztrációs felület
A feltüntetett árak nettó árak, ÁFA nélkül értendők.
Ár 69.000 Ft 89.000 Ft 149.000 Ft 220.000 Ft

Azon ügyfeleinknek, akik nem találták meg a számukra legmegfelelőbb csomagot, lehetőséget biztosítunk az egyes csomagok mixelésére, vagy igény szerint új weblap funkciók beépítésére.

Kérjen árajánlatot!

Reelweb garancia

Munkáinkra minimum 1 év garanciát vállalunk, és garantáljuk a felmerülő hibák gyors és szakszerű javítását maximum 3 munkanapon belül!

A weblapkészítés lépései

  • Igény felmérése (online kérdőívünk kitöltése)
  • Szerződés keretein belül rögzítjük az elvégzendő feladatokat és a pontos határidőket
  • Első grafikus tervek elkészítése (a megbeszéltek alapján megküldjük a látványterveket)
  • A szükséges módosítások elvégzése, hibák kijavítása, adatellenőrzés (ha a tervek nem tükrözik az elképzelését, új terveket készítünk)
  • A teljes fejlesztési költség 40%-ának kifizetése előlegként
  • A fejlesztés teljes időtartalma alatt egy demo oldalon keresztül követhető az új weblap grafikája és működése
  • A fejlesztés befejezése után 5-10 napos tesztidőszak következik, ahol már a weblap rendeltetésének megfelelően működik (az itt előkerülő hibák javítása szinte azonnali)
  • A kész weblap feltöltése az ügyfél tárhelyére
  • A maradék fejlesztési költség kifizetése

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Infografika

A rohanó világ miatt egyre kevesebb időt fordítunk a fontos információk elolvasásra. Erre a problémára jelenthet megoldást az infografika, amely vizuális eszközökkel világít rá a legfontosabb információkra.

Logótervezés

A logo több, mint egy jelzés, képi aláírásnak tekinthető az üzleti világban, a brand építés alapköve és az arculat mozgatórugója. Egy jó logó megragadja a kívánt célközönség figyelmét.

Webgrafika

Egy vállalkozás életében nagyon fontos szerepet játszik az online és offline reklám egyaránt. Sok módja van a reklámozásnak, számos lehetőség közül választhat. Bárhogy is dönt, ránk számíthat!