Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
SEO

Sikeres keresőoptimalizálás

Ma már számtalan hirdetési módszerrel találkozhatunk, melyek többé-kevésbé sikeresek. Mivel egyre többen fordulnak az internethez, bármit is keresnek, bármire is van szükségük, valamelyik ismert keresőoldalt használják. Ezért ha valamit az interneten szeretnénk hirdetni, a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás. Ez egy több lépésből álló feladat, amely kiterjed a honlapok belső felépítésére és a linkhálózat bővítésére egyaránt.

Keresőoptimalizálás

Weboldal gyorsítás

Első lépésként meg kell vizsgálni, hogy a weboldal kódja tartalmaz-e olyan megoldásokat, amelyek gátolhatják a keresőoptimalizálási eredményeket. Ha lassú egy weboldal betöltési sebessége, akkor a legtöbb felhasználó elveszti a türelmét, és bezárja az oldalt. A betöltődési sebesség ma már fontos SEO rangsorolási faktor. Ha egy weboldal ezen mutatója gyengébb a kelleténél, akkor a találati listán hátrébb kerül, ami a vásárlók és a megrendelők elveszítéséhez vezet.

PR cikk írás és megjelenítés

A PR cikk egy szórakoztató írás, amely bemutatja egy termék vagy szolgáltatás által kínált lehetőségek erősségeit, és bizalmat gerjeszt az érdeklődőkben. A megfelelő honlapon elhelyezve az online felhasználók sokasága számára ismertté teszi a vállalkozást, szolgáltatást vagy terméket. Nagyon fontos, hogy a PR cikk milyen minőségű és erősségű weboldalon jelenik meg. Egy népszerű PR cikk gyűjtemény magas látogatottsági szinttel és koros domainnel nagyon gyors és hatékony eredményt tud biztosítani.

SEO

Keresőoptimalizálás szolgáltatásaink:

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Sajtóközleményes linkmarketing

Első lépésben újságírónk ír egy minőségi cikket, melyet aztán kiküldünk hírportáloknak, magazinoknak, mint sajtóanyagot. Reményeink szerint minél többen átveszik, és belőle forrásként meglinkelik az adott weboldalt, melyet erősíteni, marketingezni, népszerűsíteni szeretnénk. A tapasztalataink mindenképpen pozitívak, hiszen ez egy Google-algoritmusbarát megoldás a linkszerzésre, így helyezésjavító hatása is lehetséges.

A linkek hosszútávon megmaradhatnak, mivel nem rövid életű linkgyűjteményekbe kerül ki az írás, hanem nagy múlttal és vélhetően jövővel rendelkező oldalakra. Garancia persze nincs a kikerülésre, éppen ezért egy kedvező sikerdíjas megoldást dolgoztunk ki. Csak akkor kell fizetni, ha a cikk valahol megjelentetésre került.

Google Ads kampányok létrehozása és kezelése

Aki gyorsan szeretne érvényesülni az interneten és a leghatékonyabb hirdetési formát keresi, ahol a legkevesebb befektetéssel lehet a legtöbb releváns látogatót, érdeklődőt, megrendelőt, vásárlót becsatornázni oldalára, nem vitás, hogy a keresőmarketing leghatékonyabb ilyen eszköze ma az Ads hirdetés, a célzott Adwords kampányok. Az Ads a Google kattintás alapon elszámolásra kerülő hirdetési rendszere, amely előre beállított hirdetéseket jelenít meg attól függően, hogy a felhasználó épp mire keres rá a Google keresőben. És csak akkor kell fizetni, ha a felhasználó rákattint az adott hirdetésre. A természetes találati listán az első pozíciókat megszerezni nem egyszerű feladat, viszont az Adwords hirdetési rendszer használatával akár azonnal a legjobb pozíciókban lehet az oldal a keresőkben.

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763