Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Webáruház készítés

Az online jelenlét azért nélkülözhetetlen minden vállalkozás számára, mert csak így tudja hatékonyan növelni forgalmát. Ha az interneten szeretne terméket eladni, akkor ahhoz fontos a jól felépített, jól működő és optimalizált webáruház.

Mik a webáruház készítés első lépései?

A webáruház készítés célja az értékesítés és a forgalom növelése. Nincs általános recept arra, milyen a legjobb webáruház, így csak akkor lehet eredményes, ha az adott termékre vagy feladatra optimalizáljuk.

Első lépésben készítünk egy mindenre kiterjedő specifikációt, amiben rögzítjük a webáruházzal kapcsolatos elvárásokat, a feltöltendő termékeket, a vásárlási módokat, a fizetési lehetőségeket, a szállítás módját és a speciális funkciókat. Ezután grafikusaink megtervezik a webáruház főoldalát és a szükséges aloldalakat. A webdesign kialakításánál fontos a friss, egyedi, tetszetős megjelenés, de hangsúlyos a webergonómia, a színelmélet, és a szinergia hatások következetes alkalmazása is.

Mennyibe kerül egy profi webáruház készítés?

Az egyedi webáruház készítésnek számos tényezőtől és funkciótól függhet a költsége. Alábbi webáruház csomagjainkban a gyakran kért funkciókat és azok költségeit foglaltuk össze.

A feltüntetett árak nettó árak, és tájékoztató jellegűek!
M csomag
M csomag
239.000 Ft
L csomag
L csomag
289.000 Ft
XL csomag
XL csomag
349.000 Ft
XXL csomag
XXL csomag
419.000 Ft
Egyedi webdesign
Keresőbarát kialakítás
Social média, Google Analytics
Kapcsolati űrlap, ajánlatkérés
Reszponzív (mobil) weboldal
Regisztráció nélküli vásárlás
Utánvétes, utalásos fizetés
Belső kereső
Többnyelvű weboldal
Regisztráció, bejelentkezés
Bankkártyás fizetés
Kuponkezelés
Adminisztrációs felület
Excel import/export
Mini CRM rendszer
A feltüntetett árak nettó árak, ÁFA nélkül értendők.
Ár 239.000 Ft 289.000 Ft 349.000 Ft 419.000 Ft

Azon ügyfeleinknek, akik nem találták meg a számukra legmegfelelőbb csomagot, lehetőséget biztosítunk az egyes csomagok mixelésére, vagy igény szerint új weblap funkciók beépítésére.

Kérjen árajánlatot!

Milyen modulokból állhat egy webáruház?

Az alapvető célok kitűzését, a webáruház grafikai tervezését és elfogadását követően kezdődhet a webáruház készítés következő állomása, a programozás, avagy a webshop motor elkészítése. Ez folyamat a funkciók bonyolultságától függően akár hosszabb időt is igénybe vehet. Átlagosan 30 munkanap alatt elkészülhet, de előfordulhat, hogy 50 munkanap is szükséges lehet egy profi webáruház elkészítéséhez. Természetesen a tervezés során előre megbecsüljük az elkészítéshez szükséges időt, és szigorúan tartjuk magunkat a határidőkhöz.

A webáruház egyik legfontosabb modulja a termékmodul, aminél számtalan opció és kiegészítő megoldás jöhet szóba. Ez a modul felelős a terméklisták és a termék adatlapok megjelenítéséért és a termékekre vonatkozó szűrési és keresési megoldásokért. További fontos modulok a profilkezelés, a kosárkezelés, a megrendelési és fizetési megoldások. Sok esetben alaposan át kell gondolni ezeknek a moduloknak a működését. Ilyenkor felmerülő fontos kérdések:

  • Szükséges-e regisztrálni egy vásárláshoz? Milyen előnyökkel jár egy regisztráció?
  • Mit lehessen szerkeszteni a profilban?
  • Milyen fizetési megoldások népszerűek? Megéri-e a bankkártyás fizetés?
  • Hogyan és kivel érdemes kiszállítani a terméket?

Természetesen minden felmerülő kérdésben tudunk tanácsot adni, és segítjük ügyfeleinket a webáruház készítés közben, szem előtt tartva az egyedi igényeket és célokat.

Érdemes a weboldalhoz kapcsolni ajánlatkérő modult, hír- vagy blogmodult, hírlevél feliratkozást, valamit a napjainkban igencsak népszerű social media megosztó és ajánló lehetőségeit.

Kérjen árajánlatot!

Karbantartás Önállóan? Igen!

A webáruház készítés sikerének egyik oka a rugalmas, letisztult, modulárisan felépített adminisztrációs felületet, ahol a termékkategóriák, a termékek és a kapcsolódó hírek, információk hatékonyan és gyorsan feltölthetőek, frissíthetőek. Webáruházaink mellé opcionálisan igényelhető adminisztrációs felületünk, ami komolyabb informatikai tudás nélkül is hatékonyan kezelhető.

Reszponzív webáruház készítés
Webáruház készítés

Webáruház készítés garanciával

Bízza ránk webáruházának elkészítését!
Munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.

Milyen funkciókra képes ez a felület?

  • A termékkategóriák szabadon szerkeszthetőek és bővíthetőek.
  • A termékkínálat külső adatbázisból is importálható, de lehetőség van manuális szerkesztésre és bővítésre is.
  • Nyomon követhetőek a beérkező vásárlások, a forgalmi adatok és statisztikák különböző szempontok alapján lekérdezhetőek.
  • Megadható minden fontos meta elem, kézben tartható az url-ek kialakítása, és a tartalom is könnyedén optimalizálható.
  • A keresőoptimalizálásban jártas szakemberek és a területet kevésbé ismerő felhasználók is eredményesen optimalizálhatják a weboldalt.
  • Online szövegszerkesztő, képszerkesztő, fájlkezelő modulok.

Nem találta meg amit keres? Ez nem akadály, hiszen garantáljuk, hogy az adminisztrációs felületünk rugalmasan bővíthető és bármilyen egyedi kérés beilleszthető.

Kérjen árajánlatot!

Webáruház készítés

Reszponzív webáruház készítés

Amióta a mobilról történő böngészés gyakorisága meghaladta az asztali eszközök aktivitásait, azóta egyértelmű, hogy a webáruház készítés esetében a mobilverzióról sem szabad megfeledkezni. Az általunk készített webáruházak reszponzívak, mobiltelefonokra és tabletekre optimalizált felületei tökéletes böngészési élményt nyújtanak a felhasználóknak. Reszponzív megoldásaink a Google elvárásainak is megfelelnek, így elősegítik a webáruház jó teljesítményének elérését ilyen eszközökön is a keresőkben.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.