Egyedi weboldalkészítés felsőfokon!
Kérdése van? Segítünk!
Reelweb ügyfélszolgálat
Grafika

Arculattervezés felsőfokon

Az arculattervezés egy nagyon komplex feladat, hiszen ide sorolunk minden olyan arculati elemet, ami a nyomtatott médiában vagy az online világban szimbolizál egy céget, vállalkozást. Logó, névjegykártya, szórólap, prospektus, kiadvány, weboldal, online hirdetés, közösségi üzleti profil, és még sokáig sorolhatnánk. Ha ezt mind figyelembe vesszük, már nem is olyan egyszerű feladat az arculattervezés, hiszen az összes elemnek ugyanazt a stílust és üzenetet kell hordoznia.

Grafika

Arculattervezés

Egy cég arculata legyen figyelemfelkeltő, jelenjen meg benne a cég személyisége és a piac felé közvetíteni kívánt képe. Céges szinten elkülöníthető a külső és a belső arculat. A belső arculathoz soroljuk a mindennapi belső kommunikáció során használt arculati elemeket. Ide sorolhatóak például a belső hírlevelek, az iroda berendezése, a névjegykártyák, az egyenruha, a céges bögrék, stb. Egy profin kialakított belső arculat vizuálisan hat a dolgozókra, erősíti a céges szellemet, pozitív hatással van a csapatra. A külső arculat pedig a cég arca a külvilág felé. Ilyen arculati elemek például a logó, a névjegykártya, a levélpapír, a boríték, a mappa, a szórólap, a reklám megjelenések, a weboldal, stb. Az összes arculati elem – legyen az online vagy offline – közvetíti a vállalkozás szellemiségét, könnyebbé teszi a megjegyezhetőségét, többszörösére emelheti a forgalmat, illetve kivívhatja a piac szakembereinek elismerését. 

Grafika

Arculattervezés szolgáltatásaink:

Ügyfeleink számíthatnak ránk és bízhatnak bennünk, hiszen minden szolgáltatásunkra 1 év garanciát vállalunk!

Logótervezés

Ma már szinte minden területen nagy a konkurencia, valamivel ki kell tűnni a tömegből. Egy jól megtervezett logó megadja ezt a lehetőséget, egyfajta identitást ad, a vállalkozás szellemiségével azonosul és megkülönbözteti tulajdonosát a piac többi szereplőjétől. Egy logó az egyszerűségével hódít, ezáltal sokrétűen felhasználható és könnyebben megjegyezhető. A logó ugyanolyan fontos szerepet játszik az első megítélésben, mint az arculat.

Üzenjen nekünk!

Kérdése van? Információra van szüksége? Kérjük, adja meg elérhetőségeit és érdeklődése célját! Hamarosan keresni fogjuk.

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat.

Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20.
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől péntekig: 08:00-16:00
Online elérhetőség: info@reelweb.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 410 1763