Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Kreatív arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, melynek segítségével a brand – külső felismerhető jegyek alapján (színek, formák, képek, stb.) – könnyen azonosítható. Az arculat a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során. Ide tartoznak még az online és print megjelenéshez szükséges eszközök (névjegyek, levélpapír, stb.) is.

Miért szükséges az arculattervezés?

A vállalati profil megalapozásához a logó még nem elég. Ahhoz, hogy cége a „professzionalitás” és szervezettség érzését keltse ügyfeleiben, szüksége van egységes arculatra. A márkaépítés következő alapköve tehát az arculattervezés. Megfelelő körítéssel láthatóvá tehető vállalata, többszörösére emelhető a forgalom, illetve kivívhatja a piac szakembereinek elismerését. Az arculattervezés során törekedni kell arra, hogy a vállalat megjelenése egyszerű legyen és közvetítse a cég szellemiségét.

Választható csomagjaink

Startup grafikai csomag
Startup
49.000 Ft
Progresszív grafikai csomag
Progresszív
79.000 Ft
Expert grafikai csomag
Expert
99.000 Ft
Logó
Névjegykártya
Levélpapír
Webdesign
Szórólap
Mappa
Bemutató kiadvány
A feltüntetett árak nettó árak, ÁFA nélkül értendők.
Ár 49.000 Ft 79.000 Ft 99.000 Ft

Csomagjaink között minden ügyfelünk biztosan megtalálja a neki megfelelőt. Kattintson a csomag nevére, és döntse el, hogy tartalmazza-e azokat az arculati elemeket, amelyeket szeretne.

Készséggel állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik további arculati elemekre is igényt tartanak (pl.: jegyzetelő, tépőtömb, pecsét stb.). A csomagban nem szereplő arculati elemek tervezését személyre szabott egyedi megállapodás szerint, kedvező árakkal és feltételekkel vállaljuk.

Kérjen árajánlatot!

Kreatív arculattervezés

Az arculattervezés lépései

  • Igény felmérése (online kérdőívünk kitöltése)
  • Szerződés keretein belül rögzítjük az elvégzendő feladatokat és a pontos határidőket
  • Első tervek elkészítése (a megbeszéltek alapján megküldjük a látványterveket)
  • A szükséges módosítások elvégzése, hibák kijavítása, adatellenőrzés (ha a tervek nem tükrözik az elképzelését, új terveket készítünk)
  • Nyomdai anyagok előkészítése (igény szerint a nyomdai feladatok átvállalása, koordinálása)
  • A kész arculati elemek átadása digitális formában (igény szerint nyomdakészen)

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Weblapfordítás

A weboldal szövegezése nagy mértékben hozzájárul a sikerhez. Lehetőséget kell adni arra, hogy igény szerint több nyelven is elérhetőek legyenek a weboldalon elhelyezett legfontosabb tartalmak.