Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

Reszponzív webáruház készítés

Kreatív arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, melynek segítségével a brand – külső felismerhető jegyek alapján (színek, formák, képek, stb.) – könnyen azonosítható. Az arculat a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során. Ide tartoznak még az online és print megjelenéshez szükséges eszközök (névjegyek, levélpapír, stb.) is.

Miért szükséges az arculattervezés?

A vállalati profil megalapozásához a logó még nem elég. Ahhoz, hogy cége a „professzionalitás” és szervezettség érzését keltse ügyfeleiben, szüksége van egységes arculatra. A márkaépítés következő alapköve tehát az arculattervezés. Megfelelő körítéssel láthatóvá tehető vállalata, többszörösére emelhető a forgalom, illetve kivívhatja a piac szakembereinek elismerését. Az arculattervezés során törekedni kell arra, hogy a vállalat megjelenése egyszerű legyen és közvetítse a cég szellemiségét.

Választható csomagjaink

Startup grafikai csomag
Startup
49.000 Ft
Progresszív grafikai csomag
Progresszív
79.000 Ft
Expert grafikai csomag
Expert
99.000 Ft
Logó
Névjegykártya
Levélpapír
Webdesign
Szórólap
Mappa
Bemutató kiadvány
Szülinapunk alkalmából minden csomag árából 10% kedvezményt adunk!
Ár 49.000 Ft 79.000 Ft 99.000 Ft

Csomagjaink között minden ügyfelünk biztosan megtalálja a neki megfelelőt. Kattintson a csomag nevére, és döntse el, hogy tartalmazza-e azokat az arculati elemeket, amelyeket szeretne.

Készséggel állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik további arculati elemekre is igényt tartanak (pl.: jegyzetelő, tépőtömb, pecsét stb.). A csomagban nem szereplő arculati elemek tervezését személyre szabott egyedi megállapodás szerint, kedvező árakkal és feltételekkel vállaljuk.

Kérjen árajánlatot!

Kreatív arculattervezés

Az arculattervezés lépései

  • Igény felmérése (online kérdőívünk kitöltése)
  • Szerződés keretein belül rögzítjük az elvégzendő feladatokat és a pontos határidőket
  • Első tervek elkészítése (a megbeszéltek alapján megküldjük a látványterveket)
  • A szükséges módosítások elvégzése, hibák kijavítása, adatellenőrzés (ha a tervek nem tükrözik az elképzelését, új terveket készítünk)
  • Nyomdai anyagok előkészítése (igény szerint a nyomdai feladatok átvállalása, koordinálása)
  • A kész arculati elemek átadása digitális formában (igény szerint nyomdakészen)

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Weblapfordítás

A weboldal szövegezése nagy mértékben hozzájárul a sikerhez. Lehetőséget kell adni arra, hogy igény szerint több nyelven is elérhetőek legyenek a weboldalon elhelyezett legfontosabb tartalmak.