Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Honlapkészítés Győr

Az egyedi honlapkészítés egyre inkább fontos minden vállalkozás életében ahhoz, hogy az online világban érvényesülni tudjon. Bízza ránk honlapjának elkészítését az igényfelméréstől kezdve a tervezésen át a komplett kivitelezésig! Szakembereink segítségével olyan megoldásokat kínálunk, amelyekkel előnyt szerezhet a konkurenciáival szemben.

Szeretne kitűnni vállalkozása honlapjával?

Csapatunk a honlapkészítéssel kapcsolatos egyedi igények kivitelezésére specializálódott. Legyen szó beépített modulokról, nem mindennapos grafikai igényekről vagy hatékony keresőoptimalizálásról, ránk biztosan számíthat. Honlapjaink nagy előnye, hogy könnyedén továbbfejleszthetőek és hatékonyan optimalizálhatóak a keresőkben. Az egyedi honlapkészítés Győr városában bárki számára elérhető alacsony áron és kedvező feltételekkel.

Reszponzív honlapkészítés Győr
Honlapkészítés Győrben

Honlapkészítés Győr

Bízza tapasztalt csapatunkra a honlapkészítést!
Munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.

Minden honlapunkat egyedi igények szerint készítjük el. Fontos számunkra, hogy megértsük ügyfeleink gondolatvilágát, céljait, és részesei legyünk weblapja által szerzett sikereinek. Ezért mindent megteszünk, hogy kompromisszummentes megoldásokkal érjük el azokat a célokat, amelyeket az első megbeszéléseken kitűztünk. Közös munkával olyan honlapot készítünk ügyfeleinknek, amelyek minden tekintetben egyediek és a Google által is elismertek.

 • Ügyelünk a weboldalak gyors betöltődésére.
 • Keresőbarát programozási megoldásokat alkalmazunk.
 • Reszponzív weboldalakat készítünk.
 • Keresőoptimalizált tartalmakat (híreket, cikkeket) írunk ügyfeleinknek.

Kérjen árajánlatot!

Honlapjaink frissen tartását szintén egyedileg fejlesztett adminisztrációs felülettel biztosítjuk, amely könnyen és gyorsan kezelhető olyan ügyfeleknek is, akik nem rendelkeznek komolyabb informatikai szaktudással. Az admin felület tetszőlegesen bővíthető, és minden eszközhöz igazodik, mint ahogy a hozzá kapcsolódó weboldal is.

Milyen költségekkel dolgozunk?

Ez számos tényezőtől függ, hiszen az egyedi honlapok nem egyformák. Nincs két egyforma funkciólista, vagy webdesign kialakítás. Az azonban biztos, hogy az egyedi honlapkészítés Győr területén elérhető áron vehető igénybe, ha csapatunkat választja. Kérjen egyedi árajánlatot, és győződjön meg róla Ön is, hogy webes álmai igen is valóra válhatnak.

Mennyi időre van szükségünk?

A minőségi munka mellett a lehető leggyorsabban igyekszünk teljesíteni a ránk bízott feladatokat. Összetettségtől és a funkciók számától függően minimum 25 munkanap szükséges a tervezéstől a kivitelezésig, de előfordul például reszponzív webáruházak esetén, hogy 45 munkanap is szükséges lehet a teljes megvalósításhoz.

Honlapkészítés
Honlapkészítés Győrben

Honlapkészítés Győr

Bízza tapasztalt csapatunkra a honlapkészítést!
Reszponzív honlap és webáruház készítés.

Szeretne biztosra menni? Olyan weblapra vágyik, amely minden szempontból megfelelő? Szeretné, ha egy olyan csapat állna Ön mögött, akire a honlap átadása után is számíthat? Amennyiben a honlapkészítés Győr területén szükséges, keressen minket bizalommal! Munkáinkra minimum 1 év garanciát vállalunk, és szolgáltatásainkkal segítjük ügyfeleinket a sikerhez vezető úton.

Kérjen árajánlatot!

Az egyedi honlapkészítés lépései

 • Igények felmérése (online kérdőívünk kitöltése)
 • Rugalmas szerződésben rögzítjük az elvégzendő feladatokat és a pontos határidőket
 • Grafikai látványtervek előkészítése, tervezése
 • A teljes fejlesztési költség 50%-ának kifizetése
 • Demo weboldal elkészítése, funkciók programozása, nyomon követés
 • 5-10 napos tesztidőszak, felmerülő hibák javítása
 • Kész weblap átadása, feltöltése éles környezetbe
 • A maradék fejlesztési költség kifizetése
 • Keresőoptimalizálás, online marketing

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.