Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Google Analytics használatának előnyei

A 21. században az adásvételek jelentős része az interneten zajlik, ami másfajta üzletpolitikát és marketinget kíván, mint a személyes kontaktussal megvalósuló ügyletek. Mivel az eladó nem látja az ügyfelet, másképp kell begyűjtenie az üzleti tranzakcióval kapcsolatos, a vevő elégedettségét vagy elégedetlenségét tükröző információkat, és rögzíteni benyomásait.

 

Afféle online testbeszédre van szükség, amit a Google Analytics, mint statisztikai elemzés sokoldalúan jelenít meg, kifejezve a honlapra látogató vendég, azaz potenciális vásárló élményeit.

Online marketing statisztikai elemzéssel

Online marketing statisztika

A magyar nyelven 2007 óta elérhető ingyenes Google szolgáltatás előnyös az üzletemberek számára, de az átlagos weboldal-üzemeltető is profitálhat az elemzésekből. A Google Analytics legfontosabb jellemzője, hogy az internetes böngészések irányát pontosan jegyzi, a főoldalaktól az aloldalakon és linkeken át tudja, honnan hová vezet és meddig tart a látogató útja.

Rendkívül hasznos adatok összegyűjtésével segíti a weboldalak fejlesztését, kiküszöbölve az esetleges tévedéseket. Nemcsak arra figyelmeztet, hogy esztétikailag élménydús legyen az adott oldal, de részletekbe menően számba veszi a látogatottságot. Abszolút felhasználóbarát honlap létrehozására törekszik, megismertetve az üzemeltetőt a látogatók szokásaival. Az ő igényeikhez idomulva lehet ugyanis hosszú távon is sikeres weboldalat fenntartani.

Megéri beépíteni a weboldalba

Google Analytics segítségével bárki bármit megtudhat honlapjáról. A profi szolgáltatások teljes körűek, azaz az adatkezelés, a táblázatok és grafikonok használatán keresztül a kulcsszavas keresésekre építve a tulajdonos informálódhat reklámkampánya sikerességéről, a hibákról, és összefoglalhatja, mekkora forgalma volt egy bizonyos időszakban. Az időintervallumok pontos beállításával részletes képet kap a vásárlásokról és a navigálásokról.

Kérjen árajánlatot!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.