Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Hogyan válasszon weboldal készítőt?

Az interneten való megjelenés nem elhanyagolható tényező egyetlen vállalat esetében sem, hiszen a weboldal mindig az adott cég színvonalát és arculatát képviseli. Éppen ezért nem érdemes a spórolást előtérbe helyezni, ha a weblap elkészítéséről van szó.

 

Kiket ne válasszunk?

Hogyan válasszon weboldal készítőt?Számos weboldal készítőt találhatunk az interneten, akik kevés tapasztalattal és inspirációval rendelkeznek. Nem tanácsos ezekkel az emberekkel elkészíttetni a honlapot, hiszen ha mi magunk egyáltalán nem értünk a webdesignhoz, a kezdők pedig csak éppen hogy valamicskét konyítanak hozzá, akkor nagy eséllyel egy olyan oldallal ajándékozzák majd meg, amely nemcsak hogy nem esztétikus, de az is megtörténhet, hogy látogatók sem lesznek a förtelmes webdesign és az elavult elemek miatt.

Akkor kit válasszunk?

Ezt elkerülendő, mint minden más fontos lépést, a weblapkészítést is érdemes szakemberekre bízni, méghozzá olyanokra, akik meggyőző referenciákkal rendelkeznek. Annak érdekében, hogy ki tudjuk választani azt a céget, amelyik ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtja, legjobb, ha először kérünk egy-egy árajánlatot néhány jó referenciával ellátott szakembertől vagy weboldalkészítő cégtől. A választásnál azt is vegyük figyelembe, hogy a kivitelező mennyire modern technológiával dolgozik.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.