Egyedi weblapok készítése
Kérdése van?

+36 70 410 1763
hello@reelweb.hu
Ajánlatkérés
Menü
Legfrissebb blogbejegyzés

Mi az a reszponzív webdesign?

Ön milyen eszköz segítségével szokott navigálni az interneten? Asztali gépen, laptopon, okostelefonon vagy táblagépen, esetleg a felsoroltak közül többet is használ erre a célra? Ha igen, akkor bizonyára szembesült már azzal a kellemetlen problémával, hogy egy weboldal például tökéletesen megnyitható a laptopjáról, okostelefonon azonban olvashatatlan az írás, vagy egyszerűen be sem jön az adott honlap. Tovább »
Aktuális akcióink

Weblapkészítés felsőfokon!

seo

Miért fontos a honlap egy vállalkozás életében?

Ha egy cég termékeit vagy szolgáltatásait szeretné széles körben népszerűsíteni és elérhetővé tenni, akkor bizony kénytelen lesz előbb vagy utóbb az interneten is feltüntetni magát! A különböző hirdető oldalalakon elhelyezett ingyenes vagy fizetős reklámok nem fognak elegendőnek bizonyulni, ha nem rendelkezünk mi magunk is egy saját honlappal. Ennek pedig tartalmaznia kell minden olyan információt, amelyre a vásárlóknak szüksége lehet.

 

Milyen előnyökkel jár, ha honlapunk egyben webshopként is funkcionál?

Miért fontos a honlap egy vállalkozás életében?A legjobb döntésnek talán az minősül, ha nemcsak egy egyszerű honlapot hozunk létre, ahol írásban feltüntetjük, hogy pontosan mivel is foglalkozik a cégünk, hanem egyben webshopot is kreálunk, ahol feltüntetjük az összes terméket és szolgáltatást, amit képesek vagyunk nyújtani, árral és részletes információkkal ellátva.

Fontos, hogy az oldal látogatója akár otthona kényelméből, ráérősen is tudjon nézelődni a honlapon, majd miután sikerült eldöntenie, hogy pontosan mit szeretne megvásárolni, le is tudja adni a rendelését mindössze néhány kattintás segítségével. Ennek a módszernek köszönhetően sokkal nagyobb profitra tehetünk szert, hiszen például egy budapesti üzletben már nemcsak a fővárosbeliek vagy az éppen átutazóban lévők vásárolhatnak, hanem az ország bármely területén élők, sőt, esetenként akár a külföldiek is hozzájuthatnak mindahhoz, amit a cég nyújtani tud.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculat összetett rendszer, amely a piac felé sugárzott vizuális kommunikációhoz szükséges elemek összessége. Az első és legfontosabb eleme a logó, ami a fő vonalat határozza meg az arculattervezés során.

Weblapkészítés

Egyetlen vállalat, sőt még a legkisebb vállalkozás sem számíthat igazi sikerekre egy jól megtervezett és látogatott weblap nélkül. Ha az emberek többsége bármit is keres, azonnal online segítséget kér.

Admin felület

Weblapjainkhoz admin felületet is tudunk biztosítani, ahol ügyfeleink egyszerűen bárhonnan és bármikor módosíthatják a weblapjukon elhelyezett képeket és szövegeket.

Keresőoptimalizálás

Egyre többen fordulnak a keresőoldalakhoz, bármit is keresnek, bármire is van szükségük. Ha az interneten szeretnénk hirdetni, akkor a leghatékonyabb módszer a keresőoptimalizálás.